Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθησαν μάνα και γιος για ναρκωτικά!


Χειροπέδες σε μάνα και γιό για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ραδιοσυχνοτήτων, τελωνειακού κώδικα και αντίσταση κατά της αρχής, πέρασαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί σε σωματικό έλεγχο, βρήκαν στην κατοχή του 29χρονου 5,2 γραμμάρια κάνναβης. Μάλιστα κατά τη σύλληψη ο δράστης αντιστάθηκε στους σωματικούς.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν, 281 γραμμάρια κάνναβης σε νάιλον συσκευασία, άλλα 44 γραμμάρια σε έταιρη συσκευασία, χύμα μικροποσότητα χασίς σε κομοδίνο, 217 γραμμάρια λαθραίου καπνού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο φορητούς ασυρμάτους και 4 δισκία που εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στην οικία, έγινε σωματικός έλεγχος και στην 62χρονη μητέρα του νεαρού. Στην κατοχή της βρέθηκε μικροποσότητα χασίς αναμεμειγμένη με μικρή ποσότητα παράνομου χύμα καπνού καθώς και δύο μισά δισκία βουπρενορφίνης.

Μητέρα και γιος θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: