Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ολα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία καθώς το Ι.Χ. έφυγε αφρενάριστο στο γκρεμό

Το όχημα έφυγε αφρενάριστο στον γκρεμό και έπεσε από ύψος 20 μέτρων στη θάλασσα, κάτω από άγνωστες συνθήκες - Ο οδηγός έχασε ακαριαία τη ζωή του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθυντής των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Μαλανδρίνου, όταν το αυτοκίνητό του βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων στη θάλασσα, στο 59ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιτέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το αυτοκίνητο έφυγε αφρενάριστο και, αφού πρώτα προσέκρουσε στο κράσπεδο, ακολούθως βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων, πέφτοντας στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διευθυντής των φυλακών αποκλείεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, γεγονός που μετατρέπει την υπόθεση σε θρίλερ, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά.

Το τραγικό συμβάν με τον 53χρονο άνδρα σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00, στο ύψος του Αγίου Σπυρίδωνα Φωκίδας. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και έπεσε στο κενό.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια. Τα αίτια της τραγωδίας διερευνά η τοπική τροχαία.

Μάλιστα, η αστυνομική έρευνα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το θύμα είχε χειρισθεί την υπόθεση του Ίλι Καρέλι και είχε φροντίσει για να μεταχθεί στις φυλακές των Σερρών λίγο αφότου είχε σκοτώσει σωφρονιστικό υπάλληλο. Τελικά, ο Καρέλι είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου στις φυλακές των Σερρών.
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: