Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πανηγυρική πρόκριση του ΠΑΟΚ που συνέτριψε 4 - 1 τον Παναιτωλικό (φωτο)


Στη Θεσσαλονίκη χιόνιζε και στην Τούμπα έβρεχε γκολ!

Ο ΠΑΟΚ είχε "καθαρίσει" την πρόκριση από τις 11 Ιανουαρίου του 2017 με το 2 - 0 σε βάρος του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο κι έτσι το σημερινό παιχνίδι για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν μάλλον διαδικαστικό.

Ωστόσο ο Παναιτωλικός κράτησε το 0-0 για 41' και μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ από τον Δεληγιαννίδη άρχισε η κατάρρευσή του ως το τελικό 4-1.

Ο χορός των γκολ

ΣΤΟ 42′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-0! Ο Περέιρα ανοίγει στον Κίτσιου από δεξιά, ο τελευταίος γυρίζει την μπάλα, ο Μυστακίδης τροφοδοτεί με το κεφάλι τον Δεληγιαννίδη, που ανοίγει, με ωραίο σουτ, το σκορ... 1-0!

ΣΤΟ 43′ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 2-0! Τραγικό λάθος του Παπουτσογιαννόπουλου, ο Σάκχοφ κλέβει την μπάλα, τη δίνει στον Μπίσεσβαρ και ο Ολλανδός διπλασιάζει αμέσως τα τέρματα των γηπεδούχων.

Με γκολ για τον ΠΑΟΚ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο,με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο!

ΣΤΟ 53' ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝΠΑΟΚ: Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, ο Κυριακίδης απέκρουσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, η οποία επέστρεψε στον Σακχόβ κι αυτός από κοντά έκανε το 3-0.

ΣΤΟ 78' ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μύγας και ευστόχησε. Ο Ελβετός φορ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, ο Κυριακίδης έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και 4-0.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΤΟ 93':Ωραία ενέργεια του Μύγα από τα δεξιά ο οποίος αφού απέφυγε τον Πέλκα έκανε τη σέντρα και με ωραία κεφαλιά ο Μάρκους Πάουλο μείωσε το σκορ σε 4-1.

Π.Α.Ο.Κ. (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάκχοφ(56' Χαρίσης), Κάνιας, Περέιρα, Μπίσεσβαρ(64΄Πριγιοβιτς), Μυστακίδης, Κουλούρης(73' Κουλούρης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης(λ.τ. 67' Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιόθ(64' Λόπεζ), Πάουλο, Ρόσα(76' Βασιλούδης), Κλέσιο.

Δείτε φωτο από την αναμέτρηση από το 

Δεν υπάρχουν σχόλια: