Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Δράμα στην Πάτρα: Η μάνα που παράτησε τα τρία παιδιά της ερωτεύτηκε και είπε στους αστυνομικούς "Δώστε τα για υιοθεσία"! (φωτο & βίντεο)


- Τα παιδάκια βρέθηκαν παρατημένα σε δρόμο της Πάτρας τη Δευτέρα
- Οι αστυνομικοί σήμερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο πατέρα τους
- Όπως αποκαλύφθηκε στο δρόμο τα παράτησε η μητέρα τους επειδή... βρήκε νέο έρωτα
- "Δώστε τα για υιοθεσία" είπε στους αστυνομικούς
- Το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί! Ένα μικρό αγοράκι...


Ασύλληπτη είναι η εξέλιξη της ιστορίας με τα τρία μικρά κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα! Σύμφωνα με το LiveNews, απόψε συνελήφθη ο 27χρονος πατέρας των παιδιών που τελικά είναι αδερφάκια. 

Ο άνδρας είναι αλβανικής καταγωγής και εργάζεται σε αγροτικές καλλιέργειες στα Λεχαινα Ηλείας. Μάλιστα, μετά τη σύλληψή του πέρασε και αυτόφωρο γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr είναι παράνομα στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες λένε ότι με την γυναίκα του έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Δηλαδή, εκτός από τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, έχουν μαζί και ένα αγοράκι. 

Σύμφωνα με το LiveNews, πριν ένα μήνα η μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για τα μάτια ενός άλλου άνδρα. Εκείνος, στην προσπάθειά του να την ξανακερδίσει, άφησε το αγοράκι στα Λεχαινά, πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα.
ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πεθερά τηλεφώνησε στην μητέρα των μικρών και της είπε να πάει να πάρει τα παιδιά της.Εκείνη όντως πήγε και τα πήρε και... στη συνέχεια τα παράτησε μόνα τους, στο σημείο όπου βρέθηκαν από περαστικούς! 

Όταν βρέθηκαν, το μεγαλύτερο κοριτσάκι, ηλικίας τεσσάρων ετών, κρατούσε στην αγκαλιά του το μικρότερο που είναι λίγων μηνών...

Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, πριν από λίγο οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την μητέρα των παιδιών και εκείνη φέρεται να τους είπε ότι "κάντε ό,τι θέλετε με τα παιδιά, εγώ βιώνω ένα νέο έρωτα, να τα δώσετε για υιοθεσία".

Πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι η μητέρα των παιδιών είναι 20 ετών και είναι και εκείνη από την Αλβανία. Η γυναίκα αναζητείται από την Αστυνομία. Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Θυμίζουμε ότι τα παιδάκια βρέθηκαν παρατημένα κοντά στο νοσοκομείο, την περασμένη Δευτέρα και είχε προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν τα είχε αναζητήσει κανείς. Τώρα, είναι στα χέρια των ανθρώπων στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών. 
LiveNews, newsIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: