Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ναύπακτος: Σοβαρά επεισόδια,με τραυματίες,στον αγώνα Αστέρας - ΑΕΜ! (βίντεο)


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά την έναρξη του αγώνα Ναυπακτιακός Αστέρας - ΑΕ Μεσολογγίου όταν φίλαθλοι των δύο ομάδων άρχισαν να ρίχνουν πέτρες εκατέρωθεν.

Από όλο αυτό το περιστατικό τραυματίστηκε μέλος του Δ.Σ. της
ΑΕΜ ελαφρά στο κεφάλι, ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού κ. Τσουκαλάς στον αγκώνα του δεξιού του χεριού και φίλαθλοι του Ναυπακτιακού με πληροφορίες να λένε ότι υπήρξε τραυματισμός ανηλίκου που συνοδευόταν από τον πατέρα του.

Στο γήπεδο έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΜ . Ζημιές επίσης έγιναν σε αυτοκίνητα και σε λεωφορείο.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του σταδίου έχoυν καταγράψει πλούσιο υλικό.

Όσον αφορά το φύλλο αγώνα

Κατεγράφη ότι έγιναν συμπλοκές φιλάθλων των δύο ομάδων και η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την διεξαγωγή του αγώνα με αποτέλεσμα να διακοπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑ.

Παράλληλα πάντα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr προβλέπεται βάση των κανονισμών τιμωρία στις δύο ομάδες και η συνέχιση του αγώνα από το χρονικό σημείο της διακοπής!




nafpaktianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: