Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Φρίκη στην Πάτρα: Ξαναβίασε την κόρη του μόλις βγήκε από τη φυλακή,ενώ "ψάρευε" και ανήλικους στο διαδίκτυο!


Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι ένας Πατρινός βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια. Αλλά το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτό
συνέβη όταν βγήκε από τη φυλακή μετά από καταδίκη με την ίδια κατηγορία, δηλαδή ότι βίαζε το ίδιο του το παιδί.

Πρόκειται για κάτοικο της οδού Ευβοίας, ο οποίος συνελήφθη χθες. Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, στον ανακριτή Πατρών.

Σύμφωνα με το Tempo24, ο άνδρας φέρεται το 2015 να βίασε την τότε 16 ετών κόρη του, όπως επίσης, την ίδια χρονιά, ένα αγόρι από τη Ρουμανία που πέρυσι ήταν 18 ετών και ακόμα μια 14χρονη Ελληνίδα...

PatrasTimesTempo24,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 46χρονος από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας απειλές είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ΄ εξακολούθηση την κόρη του και μια ακόμη νεαρή, που είχαν ηλικία τότε (2015) 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου (το έτος 2015) αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης χρησιμοποιώντας το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να προσελκύσει με χρήση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και άλλα ανήλικα άτομα.

Σημειώνεται ότι, ο 46χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: