Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Θρήνος για τον Βασίλη Κορτζιά - Αύριο η κηδεία του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου


Ο άτυχος Βασίλης Κορτζιάς ήταν πατέρας δυο παιδιών και δυστυχώς έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά τους, λέει στο protothema.gr o πολύ καλός του φίλος Γρηγόρης Πάνου:
«Βασίλη, παλιέ μου συγκάτοικε και συνάδελφε, καλό ταξίδι. Βιάστηκες...»

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε έναν από τους κολλητούς φίλους του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου που έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό ύψους 20 μέτρων κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο θάνατος του 53χρονου άντρα ήταν ακαριαίος ενώ κανείς από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον δεν μπορεί να εξηγήσει πώς συνέβη το μοιραίο.

Συγγενείς και φίλοι είναι συντετριμμένοι. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που είπε στο protothema.gr o πολύ καλός του φίλος Γρηγόρης Πάνου: «Ήμασταν φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον φίλο μου τον Βασίλη. Πολύ καλός άνθρωπος, πολύ καλός επαγγελματίας, αλλά και πολύ καλός οικογενειάρχης. Ήταν πατέρας δυο παιδιών και δυστυχώς έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά τους. Ούτε εγώ ούτε η οικογένειά του θέλουμε να πιστέψουμε ότι έφυγε από τη ζωή.

Περιμένουμε να γίνει η αυτοψία στο σημείο και μετά να πούμε περισσότερα γιατί αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω εικασίες. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να το έκανε εσκεμμένα και να ήθελε το κακό του φίλου μου.

Όποιος έχει περάσει από εκείνο το σημείο γνωρίζει ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος και ειδικά όταν βρέχει γλιστράει πάρα πολύ. Ίσως ο Βασίλης να αιφνιδιάστηκε και να μην πρόλαβε να αντιδράσει αλλά και πάλι αυτή τη διαδρομή την έκανε συνέχεια τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά».

Οι δικοί του άνθρωποι δεν θέλουν να πιστέψουν πως ο θάνατός του μπορεί να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια αλλά στην ολισθηρότητα και στην επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το αυτοκίνητο έφυγε αφρενάριστο και αφού πρώτα προσέκρουσε στο κράσπεδο, ακολούθως βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων, πέφτοντας στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο διευθυντής φυλακών αποκλείεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, γεγονός που μετατρέπει την υπόθεση σε θρίλερ, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες.

Μία από τις σημαντικές υποθέσεις που είχε αναλάβει το θύμα ήταν αυτή που αφορούσε τον Αλβανό Ίλι Καρέλι.

Η κηδεία του Βασίλη Κορτζιά θα γίνει αύριο Τετάρτη στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, στα Διαμαντέικα Αγρινίου στις 11.00 το πρωί.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: