Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Live η Ορκωμοσία Τραμπ: Χαμός στους δρόμους της Ουάσινγκτον - Διαδηλωτές σπάνε βιτρίνες και Ι.Χ. - Ξύλο με αστυνομικούς (βίντεο)


- Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό: ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίζεται στις 19:00 πρόεδρος των ΗΠΑ
- Θα είναι ο 45ος (και πιο αμφιλεγόμενος) πρόεδρος στην ιστορία της χώρας
- Θα ορκιστεί στη Βίβλο όπου ορκίστηκε και ο Αβραάλ Λίνκολν και σε μια που του χάρισε η μητέρα του

- Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην Ουάσινγκτον – 900.000 άνθρωποι αναμένονται στην αμερικανική πρωτεύουσα
- Ακόμη και… τρακτέρ θα βγουν στον δρόμο για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ





In God we trust… ελπίζουμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα αφήσει στη Νέα Υόρκη τον εκκεντρικό του εαυτό και θα γίνει ένας πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αναμφίβολα ο πιο αμφιλεγόμενος της αμερικανικής ιστορίας, ορκίζεται σήμερα και μια νέα εποχή ξεκινά. Όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά για τον κόσμο όλο!

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και… βροχή, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο άνθρωπος που προκάλεσε όσο κανείς άλλος υποψήφιος, ο άνθρωπος που υπόσχεται να κάνει την «Αμερική σπουδαία ξανά», ο άνθρωπος με τα περίεργα μαλλιά και τη λατρεία για το twitter, ο γηραιότερος πρόεδρος που εκλέγεται και εκείνος που φτάνει στο Οβάλ Γραφείο χωρίς να έχει υπηρετήσει σε κανένα άλλο αξίωμα, θα βάλει το δεξί του χέρι στη Βίβλο στην οποία ορκίστηκε και ο Αβραάμ Λίνκολν αλλά και σε εκείνη που του χάρισε η μητέρα του το 1955 και θα γίνει από εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος σε… πλανητάρχη.

  Έφυγαν από τον Λευκό Οίκο Ομπάμα - Τραμπ
Έφυγαν από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγο του Μελάνια και ο Μπαράκ Ομπάμα με την Μισέλ. Τα ζευγάρια κατευθύνονται στο Καπιτώλιο για την ορκομωσία του εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ.


Βίντεο ντοκουμέντα: Η στιγμή που διαδηλωτές σπάνε βιτρίνες
Μπορεί στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ να πίνει το τσάι του μαζί με την γυναίκα του Μελάνια και το ζεύγος Ομπάμα, ωστόσο οι δρόμοι στην Ουάσιγκτον έχουν μετατραπεί σε κόλαση!! Όπως βλέπετε στα βίντεο ντοκουμέντα οι διαδηλωτές σπάνε με μανία βιτρίνες ενώ οι αστυνομικοί κάνουν χρήση σπρέι πιπεριού!


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΤΟ live blog του newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: