Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Αγοράκι έξι μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο


Μια τραγωδία έζησε σήμερα οικογένεια στο Αγρίνιο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι 34χρονοι γονείς του βρέφους το βρήκαν το μεσημέρι στο υπνοδωμάτιο του διαπιστώνοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και αμέσως ενημέρωσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το έξι μηνών αβάπτιστο αγοράκι, που ήταν παιδί δίδυμης κύησης ,μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του, ενώ οι όποιες προσπάθειες ανάνηψης δεν έφεραν, δυστυχώς, αποτέλεσμα…

Νωρίτερα η μητέρα του είχε ταΐσει κανονικά το παιδί, ενώ δεν προκύπτει ότι η στάση στην οποία τοποθετήθηκε το βρέφος για να κοιμηθεί, θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Λίγο αργότερα η γυναίκα πήγε και πάλι στο δωμάτιο και βρήκε το μωρό σε άσχημη κατάσταση.

Το αγοράκι γεννήθηκε υγιές και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν είχε παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα υγείας από την ημέρα της γέννησής του μέχρι σήμερα.

Παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ τις σχετικές έρευνες για τον αιφνίδιο θάνατο ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα του Αγρινίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από την νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε πως ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: