Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ο Παναιτωλικός "έπνιξε" την ΑΕΚ 3 - 2 στο "κολυμβητήριο" του Αγρινίου(φωτο & βίντεο)


Πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου σήμερα και ο Παναιτωλικός με την ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο Αγρίνιο σ' ένα γήπεδο που θύμιζε κολυμβητήριο από τη συνεχή βροχόπτωση.

Με προβλήματα και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη... Πιο τυχερός ο Παναιτωλικός και με τον Μάκο σε μεγάλα κέφια πέτυχε τρία γκολ και πήρε το πλυπόθητο τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή από 1-2 σε 3-2!


Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις.Πολλές φορές η μπάλα κόλαγε στο νερό κι έστηνε παγίδες για τους ποδοσφαιριστές.

Στο γήπεδο όμως έβρεχε και γκολ,με την παρακάτω σειρά:

Στο 11' ο Πάουλο προσπάθησε να περάσει τον Μπάρκα και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα της Ένωσης.Το εκτέλεσε ο Μαρκόφσκι και άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό!

Στο 22' ο Βάργκας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Αλμέιδα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!!!

Στο 33' μετά από εκτέλεση φάουλ του Βάργκας ο Μύγας προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα στρώθηκε στον Γαλανόπουλο και ο παίκτης της ΑΕΚ με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!!!

Στο 55' ο Πάουλο εκτέλεσε το φάουλ και ο Μάκος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2!!!

Στο 82' μετά από ολέθριο λάθος του Μπάρκα, ο Μάκος έκλεψε την μπάλα και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 3-2!!!

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους που πήραν τους τρεις βαθμούς με τον Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο τους και βαθύς προβληματισμός για την Ενωση που έχει ένα μήνα να δει τη χαρά της νίκης.

Δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Παναιτωλικός (Γ. Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Πάουλο(89' Καμαβουάκα), Κλέσιο(71' Μουνιός), Ρότσα(80' Φάρλεϊ), Μαρκόφσκι

ΑΕΚ (Ζ. Μοράις): Μπάρκας, Μπακάκης, Ντίας, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος(80' Πατίτο), Βάργκας(58'Πέκχαρτ), Χριστοδουλόπουλος(58' Μπακασέτας), Αλμέιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: