Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα: Γυαλιά καρφιά καφετέρια από επίθεση κουκουλοφόρων (βίντεο)


Βία σε καφετέρια της Πάτρας με την αστυνομία να βλέπει πίσω από την επίθεση, τον πόλεμο οπαδών της περιοχής. Προσαγωγές και μία σύλληψη μετά τα επεισόδια...

Σε επτά προσαγωγές μια εκ των οποίων κατέληξε σε σύλληψη,
προχώρησε η αστυνομία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μετά την επίθεση κουκουλοφόρων σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 50 νεαροί που φορούσαν κουκούλες, κατέβηκαν τον πεζόδρομο της Παντανάσσης και εισέβαλαν στο συγκεκριμένο μαγαζί, προακαλώντας υλικές ζημιές. Έσπασαν τραπεζοκαθίσματα και τζάμια ενώ εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα εργαζόμενοι και πελάτες.

Στη συνέχεια οι νεαροί, διέφυγαν με κατεύθυνση την Πατρέως και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές υπόπτων για την επίθεση. Τελικά συνέλαβε έναν νεαρό, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο θαμώνα του συγκεκριμένου καταστήματος γι αυτό θεωρήθηκε ότι συμμετείχε στην επίθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κίνητρο φέρεται να είναι οπαδικό. Για το λόγο αυτό, η Αστυνομία έλαβε ισχυρά μέτρα έξω από κλαμπ ομάδας... tempo24.grpatrastv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: