Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Παραλίγο το deal της χρονιάς από τον Παναιτωλικό! - Ποιον παικταρά ζήτησε από τον ΠΑΟΚ;


Οι Αγρινιώτες έκαναν κίνηση - ματ και παραλίγο να ρίξουν τη «βόμβα» του Γενάρη, ωστόσο το θέμα «κόλλησε». Ποιον άσο του Δικεφάλου θέλουν και γιατί δεν προχωράει η υπόθεση;

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Αμρ Ουάρντα από τον Παναιτωλικό στον ΠΑΟΚ, είναι θέμα ωρών. Ο Sportdog σας αποκαλύπτει όμως ποιον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά ζήτησαν οι Αγρινιώτες, για να εισπράξουν αρνητική απάντηση!

Έχετε ενημερωθεί πολλές φορές από τον Sportdog το τελευταίο δίμηνο πως ο Φακούντο Περέιρα έχει δώσει εδώ και καιρό την εντολή στους εκπροσώπους του να του βρουν νέα ομάδα, λόγω του ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν τον έχει στα βασικά πλάνα του.

Τώρα που στην Τούμπα έχει έρθει και νέος επιθετικός, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, η θέση του Αργεντίνου είναι ακόμα πιο δύσκολη. Αυτό, το γνωρίζουν στον Παναιτωλικό και γι΄ αυτό οι ρώτησαν τον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια των συνομιλιών για την πώληση του Ουάρντα, αν υπάρχει ανοιχτός δρόμος για παραχώρηση του Περέιρα ακόμα και ως δανεικός.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, ο Περέιρα έδωσε αρνητική απάντηση, γιατί απλά δεν έχει καμία διάθεση να παραμείνει στην Super League. Αυτό που θέλει ο Αργεντινός είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του (λέγεται πως ήδη δύο ομάδες της Αργεντινής έχουν χτυπήσει την πόρτα του) ή να αγωνιστεί σε κάποιο από τα «καλά» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανεξάρτητα από το αν ο Λούμπος Μίχελ τον ενημέρωσε πριν λίγο καιρό πως υπολογίζεται από τον Ίβιτς.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν θα «χαλαστεί» ιδιαίτερα εάν έρθει μια καλή πρόταση για τον 29χρονο επιθετικό, που τώρα είναι η τέταρτη επιλογή για την επίθεση πίσω από τους Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδη και Κουλούρη, παρά το ότι ο Περέιρα με τα δύο γκολ που πέτυχε χθες έφτασε τα 5 σε 15 εμφανίσεις και στις τρεις διοργανώσεις.

«Μπήκε κι έβαλε δύο γκολ και βοήθησε, δεν μπορώ να σας πω αν θα μείνει ή αν θα φύγει. Είναι δικός μας παίκτης, αλλά μέχρι το τέλος των μεταγραφών δεν μπορούμε με σιγουριά να ξέρουμε τι θα γίνει» είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινό ματς ο Βλάνταν Ίβιτς. Τυχαίο; Σίγουρα όχι!

http://www.sportdog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: