Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Νέα τροπή στη δολοφονία του δασκάλου Νίκου Μέντζου - Σήμερα στην πταισματοδίκη η χήρα (βίντεο)


Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η ειδεχθής δολοφονία του Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο τη Μεγάλη Πέμπτη του 2011. Ο άτυχος δάσκαλος είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς κάποιος ή κάποιοι τον έδεσαν, όπως αποδείχθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και τον άφησαν να καεί, προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος.

Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού έδωσε χθες το μεσημέρι όλο το ρεπορτάζ από το Αγρίνιο και είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Tatiana Live:
«Η πατρική οικογένεια ζητά δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να καταθέσει η σύζυγος ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που ήταν μαζί της την ώρα που καιγόταν το αυτοκίνητο. Επίσης η πατρική οικογένεια ζητά την δίωξη της συζύγου του Νίκου Μέντζου για δύο αδικήματα. Για την υπόθαλψη εγκληματία και για την παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής.

Η δικηγόρος της πατρικής οικογένειας έστειλε την αναφορά της στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών του Αγρινίου και ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος πήγε στην πταισματοδίκη, πήρε προθεσμία και αύριο(σήμερα) αναμένεται να δώσει έγγραφες εξηγήσεις».

Δείτε στο βίντεο όλο το ρεπορτάζ


http://www.zappit.gr/

Διαβάστε κι αυτό από τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ:
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Μέντζου

Δεν υπάρχουν σχόλια: