Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Αύριο στη Γέφυρα του Ρίου η Ολυμπιακή Φλόγα στο... δρόμο για το "Ρίο 2016"

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα «Ρίο προς Αντίρριο»

Σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία,παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρόεδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ και του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του "Ρίο 2016". 

Για αύριο,Παρασκευή 22 Απριλίου στις 11:30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί να περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και θα κλείσει για λίγο ρεύμα προς Αντίρριο.

Η σχετικά ανακοίνωση της "Γέφυρας Α.Ε."
Διέλευση Ολυμπιακής Φλόγας – Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα «Ρίο προς Αντίρριο» της Γέφυρας

Η προγραμματισμένη για αύριο (Παρασκευή 22 Απριλίου) διέλευση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ 11:30πμ – 12:15μμ.

Για το διάστημα αυτό και για λόγους ασφαλείας, με επιμέλεια της Τροχαίας, θα υπάρξει ολική διακοπή κυκλοφορίας MONO στον ανατολικό κλάδο του καταστρώματος της Γέφυρας (κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο).

Ταυτόχρονα, η κυκλοφορία θα συνεχίζεται κανονικά στον δυτικό κλάδο (κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ρίο).

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. συναισθάνεται την ταλαιπωρία μέρους του κοινού που προγραμμάτιζε να μετακινηθεί στο διάστημα αυτό.

Θεωρεί ωστόσο βέβαιη την κατανόησή του, δεδομένης της παγκόσμιας εμβέλειας της διαδρομής της ολυμπιακής φλόγας.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας (Τηλ. 26340-39010 & 39011) θα είναι στη διάθεση των χρηστών, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με την εξαιρετική περίσταση.

Το ανατολικό πεζοδρόμιο της Γέφυρας αποτελεί την προσφορότερη επιλογή για παρακολούθηση της λαμπαδηδρομίας, προσφέροντας εγγύτητα με ασφάλεια, αφού η είσοδος στο οδόστρωμα απαγορεύεται αυστηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: