Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Μεσολόγγι: Η νύχτα γάμου μετατράπηκε σε νύχτα άγριου ξυλοδαρμού νύφης και πεθεράς από τον γαμπρό!


Όλα είχαν ξεκινήσει με χαμόγελα με τον γαμπρό και τη νύφη να δέχονται ευχές,αλλά λίγες ώρες αργότερα τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή,αφού η νύχτα γάμου μετατράπηκε σε νύχτα άγριου ξυλοδαρμού νύφης και πεθεράς από τον γαμπρό!

Όλα έγιναν τα ξημερώματα μετά από γαμήλιο γλέντι σε καταυλισμό τσιγγάνων στο Μεσολόγγι,όταν ο 20χρονος γαμπρός σακάτεψε στο ξύλο τόσο τη γυναίκα του, όσο και την πεθερά του που ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, ο δράστης γρονθοκόπησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια επιτέθηκε στην πεθερά του που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Όλα δείχνουν πως πηγή του κακού, ήταν τα ποτά που είχε καταναλώσει κατά τη διάρκεια του γλεντιού, που είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Οι καλεσμένοι εύχονταν στο ζευγάρι και τους γονείς τους, ο ένας χορός διαδεχόταν τον άλλο και όλοι έδειχναν ευτυχισμένοι...

Τα ξημερώματα όταν όλοι είχαν αποχωρήσει σημειώθηκε το επεισόδιο. Ο δράστης μετά τα χτυπήματα κατάφερε να απομακρυνθεί για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ η συνομήλικη γυναίκα του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι και στα πλευρά.

Ο νεαρός γαμπρός αναζητείται από την αστυνομία στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια του επεισοδίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: