Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου καταγγέλλουν τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ


Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου καταγγέλλει τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιαννόπουλο για την άρνησή του να συναντηθεί με την εκτελούσα χρέη διοικητού του νοσοκομείου ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κ. Σούκη καθώς και με μέλη του ΔΣ σε προγραμματισμένη επίσκεψη που έγινε από αυτούς στα γραφεία της υπηρεσίας του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την άρνηση του διοικητή της 6 ΥΠΕ κ. Γιαννόπουλου να συναντηθεί με την εκτελούσα χρέη διοικήτριας του νοσοκομείου ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κ. Σούκη καθώς και με μέλη του ΔΣ σε προγραμματισμένη επίσκεψη που έγινε από αυτούς στα γραφεία της υπηρεσίας.

Η συνάντηση είχε σκοπό να ζητηθούν εξηγήσεις από τη μεριά των μελών του ΔΣ για τις εντολές ακύρωσης που εξέδωσε ο κ. Γιαννόπουλος σε αποφάσεις που αφορούσαν τοποθετήσεις αναπληρωτών προϊσταμένων στην διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου μας κατ εφαρμογή των κείμενων διατάξεων του οργανογράμματος του ιδρύματος.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά εκτός του ότι είναι θεσμικά απαράδεκτη, γεννά ερωτηματικά για την τόσο μεγάλη σπουδή της 6 ΥΠΕ να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο για θέματα διοικητικής φύσης, την ώρα που σε μια σειρά από μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δομές υγείας του νομού αλλά και μια σειρά ερωτημάτων και τοποθετήσεων που έχουμε καταθέσει γραπτώς στο παρελθόν αρνείται να πάρει θέση.

Από τη μεριά μας το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τις αποφάσεις του ΔΣ και της κ Σούκη μιας και είναι πάγια θέση μας και απαίτηση μας να εφαρμοστούν επιτέλους, από τη νέα διοίκηση, όλα εκείνα που έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό μιας και οι προηγούμενες διοικήσεις δεν εφάρμοσαν ποτέ και που αφορούν την νομιμότητα αλλά κυρίως την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της υπηρεσίας και του νοσοκομείου χωρίς άλλες παρεμβάσεις και καθυστερήσεις, οι οποίες οδηγούν σε εκφυλιστικά φαινόμενα και δυσχεραίνουν το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο μας.

ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: