Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Που ήσουν νιότη που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΝΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.
Κύριε Βουλευτά, Κύριε Πάνο Κουρουμπλή.
Ο Υπουργός Εργασίας κατέθεσε ήδη το νομοσχέδιο που κατ΄ απαίτηση της τρόικας ισοπεδώνει την κοινωνική ασφάλιση, γυρνώντας την ελληνική κοινωνία στις αρχές του 20ού αιώνα. Η κυβέρνηση απειλεί όσους από εσάς σκέφτονται να μην το στηρίξουν.
Πρέπει να γνωρίζεις ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου –που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον ελληνικό λαό.
Σε καλώ λοιπόν έστω και τώρα να πεις ΟΧΙ σε ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Σε καλώ να συμπεριφερθείτε ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτής των εντολών του Δ.Ν.Τ. Άλλωστε τον Οκτώβρη του 2009 ψηφίσαμε για Βουλή και όχι για Συμβουλευτική.
Ο ελληνικός λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης σου απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.
Η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική σου. Σκέψου και πράξε.
Για την εφημερίδα του Αγγελοκάστρου ΄΄το ΚΑΣΤΡΟ΄΄.
Ο εκδότης: Κώστας Μπούτιβας.
http://aggelokastro-news-aggelokastro.blogspot.com/

Επειδή και ο φίλτατος Πάνος ψήφισε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό,το οποίο κατέκρινε όπου βρισκόταν,μας ήρθε στο νου η φράση:"Που ήσουν νιότη που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: