Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Δυο τραυματίες από σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ στην Αγία Τριάδα


Στις 7:00 περίπου σήμερα το απόγευμα δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά από σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ στη Δημητρίου Μακρή στο ύψος της Αγίας Τριάδας στο Αγρίνιο.
Και τα δύο οχήματα ανέβαιναν τη Δ.Μακρή και προφανώς στην προσπάθειά του ο οδηγός της μηχανής να προσπεράσει το ΙΧ προσέκρουσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.
Αποτέλεσμα και οι δυο αναβάτες(ένας άντρας και μία γυναίκα) της μηχανής που σημειωτέον δεν φορούσαν κράνη να βρεθούν αιμοραγούντες στο έδαφος.
Επί τόπου κατέφθασαν περιπολικό της Τροχαίας,όχημα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο της πόλης μας.
Για τους παροικούντες την περιοχή αλλά και για την Τροχαία Αγρινίου το πρόβλημα με τα μηχανάκια,ειδικά από τον κόμβο της Αγίας Τριάδας και πάνω είναι γνωστό από καιρό.
Η περιοχή πρέπει να αστυνομεύεται σε μόνιμη βάση για να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα από τις υπερβολικές ταχύτητες που αναπτύσουν οι οδηγοί.
Σε πρόσφατη διήμερη εξόρμηση της Τροχαίας άλλωστε δόθηκαν πάνω από 100 κλήσεις για διάφορες παραβάσεις με κυριότερες την υπερβολική ταχύτητα,την έλλειψη κράνους (εγκληματική αμέλεια) και την ηχορύπανση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: