Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Και η Νανά Θεοδωροπούλου κατά του Παπαναστασίου,αλλά...

....μετά την απομάκρυνσή της από το Γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου

Λάβρα κατά του Δημάρχου Αγρινίου,Γιώργου Παπαναστασίου και η γνωστή δημοσιογράφος,μέχρι πρότινος στο γραφείο Τύπου του δήμου, Νανά Θεοδωροπούλου.

Οπως και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου
Νίκος Καζαντζής,έτσι και η κυρία Θεοδωροπούλου ξεσπαθώνει,αφού πρώτα στήριξε τον Παπαναστασίου να εκλεγεί και αφού προηγήθηκε η απομάκρυνσή της από την θέση της.

Ολα αυτά τα κουσούρια του νέου δημάρχου τώρα τα ανακαλύψατε ρε παιδιά;Επί δύο ολόκληρα χρόνια δεν τα βλέπατε,δεν είχατε καταλάβει τίποτα;

Διαβάστε τη δήλωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Νανά Θεοδωροπούλου

«Την άνοιξη του 2014 συστρατεύθηκα με ανθρώπους που είχαν διάθεση να αγωνιστούν για μία Νέα Αρχή στο Δήμο Αγρινίου. Λόγω ιδιότητας μου ανατέθηκε η κρίσιμη θέση του γραφείου τύπου αυτής της παράταξης (αμισθί καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου).

Καταφέραμε τη μεγάλη ανατροπή, πείθοντας ότι θα φέρουμε το νέο και ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Δύο χρόνια μετά αυτό μοιάζει με ουτοπία. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι κυριαρχεί το παλιό αντί για το νέο και όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Παπαναστασίου δεν θα μπορέσει να μετακυλήσει τις δικές του ευθύνες σε άλλους.

Λυπάμαι που αποδείχθηκε τόσο αγνώμων, τόσο γρήγορα και τόσο πολύ. Η ένοχη σιωπή του κάνει εκκωφαντικό θόρυβο. Την θέση μου στο Δημαρχείο δεν την απαίτησα αλλά την δικαιούμουν και με την εργατικότητά μου απέδειξα ότι την υπηρέτησα με συνέπεια. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία επέλεξα να ακολουθήσω τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω μου. Δεν μετανιώνω γιατί αυτά είναι που συνέβαλλαν καθοριστικά στην κρυστάλλινη και συνεχώς ανοδική πορεία μου.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου και τους υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου για τη σύντομη αλλά άριστη συνεργασία μας και θλίβομαι με τον κ. Παπαναστασίου, ο οποίος αφού χρησιμοποίησε τους πάντες για να “γαντζωθεί” στην εξουσία δήλωσε “υποταγή” σε ότι μέχρι χθες ήθελε να πατάξει, βόλεψε ημετέρους και αλεξιπτωτιστές αυτού του αγώνα και όλα αυτά τα “βάπτισε” δυναμική επανεκκίνηση!

Από την εμπειρία μου αυτή έγινα σοφότερη και έτσι με μεγαλύτερη επιμονή θα συνεχίσω την προσπάθεια προσφοράς στην κοινωνία και την πληροφόρηση, διότι ….. αυτός που αγωνίζεται μπορεί και να χάσει αυτός όμως που δεν αγωνίστηκε έχει ήδη χάσει…..»

Απάντηση της κυρίας Νανάς Θεοδωροπούλου στην εύλογη απορία μας

Με έκπληξη,γιατί δεν συνηθίζεται από πολλούς,αλλά και χαρά για την άμεση ανταπόκρισή της λίγο μετά την ανάρτησή μας, λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση-εξήγηση για το ξεσπάθωμα κατά του Δημάρχου από την κυρία Νανά Θεοδωροπούλου.

Απλά,λιτά και σταράτα γράφει:

"Αξιότιμε διαχειριστή του site δεν γνωριζόμαστε αλλά πήρα αφορμή να γράψω με βάση το εισαγωγικό σου σημείωμα στο θέμα της σημερινής μου ανακοίνωσης.Επειδή λοιπόν ερωτάς και επειδή έχω μάθει ως δημοσιογράφος να θέλω να παίρνω απαντήσεις έτσι και δίνω για να μην υπάρχει η παραμικρή απορία.

Αναφέρεις λοιπόν ότι:Ολα αυτά τα κουσούρια του νέου δημάρχου τώρα τα ανακαλύψατε ρε παιδιά;Επί δύο ολόκληρα χρόνια δεν τα βλέπατε,δεν είχατε καταλάβει τίποτα;

Λοιπόν ο κ.Παπαναστασίου ανέλαβε τα καθήκοντά του περίπου εδώ και ενάμιση χρόνο, 1 Σεπτεβρίου του 2014......άρα χρειάζεται να παραμείνεις ένα χρονικό διάστημα για να πράξεις κάποια πράγματα είτε θετικά είτε αρνητικά..

Αν είχα παραμείνει όλη την πενταετία, δεν μίλαγα και έπαιρνα το μισθό μου τότε ναι θα μπορούσες να το ισχυρισθείς....Και αν διάβασες στην ανακοίνωση ήμουν και αμισθί προεκλογικά...Άρα δεν ισχυρίζομαι πράγματα επειδή έπαυσε η συνεργασία, απλά γιατί οφείλω να το πράξω...

Φιλικά
Νανά θεοδωροπούλου"

Από μας κανένας ψόγος και καμία μομφή,της ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο στη δημοσιογραφική της πορεία,όπου μπορεί να δώσει και να πετύχει πολύ περισσότερα.
Γηγενής Αγρινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: