Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Φωτορεπορτάζ από την έκθεση Σχεδίου – Ζωγραφικής – Αγιογραφίας του Αντώνη Ναστούλη

"ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ" στον Αγιο Κωνσταντίνο από τον Σύλλογο Μικρασιατών Προσφύγων νομού Αιτωλ/νίας

Άνοιξε σήμερα το πρωί η έκθεση Σχεδίου - Ζωγραφικής - Αγιογραφίας του κ. Αντώνη Ναστούλη, μικρασιατικής καταγωγής και γέννημα θρέμμα του Αγίου Κων/νου, στα πλαίσια της προβολής μικρασιατών δημιουργών του Συλλόγου Μικρασιάτικων Προσφύγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας .

Αρκετοί ήταν οι συντοπίτες μας που βρέθηκαν στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κων/νου Αγρινίου,οι οποίοι θαύμασαν τα έργα του και συζήτησαν μαζί του.

Τα έργα του δημιουργού διαπνέονται από ρεαλισμό και νεορεαλισμό. Με την ανθρωποκεντρική σκοπιά που χαρακτηρίζει την τέχνη του καταφέρνει να αποτυπώσει διάφορες στιγμές της ζωής του ανθρώπου, στιγμές της ιστορίας του τόπου του, καταφέρνει να αποτυπώσει μια εποχή…

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων νομού Αιτωλ/νίας,κ. Αντριάνα Γκούρλια, ανακοίνωσε τη δημιουργία ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ του συλλόγου, υπό την επιμέλεια του κ. Αντώνη Ναστούλη. Η λειτουργία του θα αρχίσει από την 1η Ιουλίου.

Τμήματα που θα λειτουργήσουν:
-Δημιουργικής Απασχόλησης (για παιδιά έως 8 ετών)
-Ζωγραφικής παιδιών
-Ζωγραφικής εφήβων
-Ζωγραφικής ενηλίκων
-Αγιογραφίας
Πληροφορίες καθημερινά στα τηλέφωνα:
6947209455 - 6942054316 - 6974028304

Δείτε φωτο από την Εκθεση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων νομού Αιτωλ/νίας σας καλεί στις "ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ" 26,27 και 28 Ιουνίου 2016, στην πλατεία του Αγίου Κων/νου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: