Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Για μια ακόμα φορά νεαροί "επαναστάτες" έκαναν γυαλιά καρφιά το Ταχυδρομείο

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του agrinionews.gr/ ότι για μια ακόμα φορά νεαροί της πόλης μας ξέσπασαν το "επαναστατικό" τους μένος στις τζαμαρίες του Ταχυδρομείου και σ' ένα βανάκι της ίδιας υπηρεσίας,όπως πάντα στην πλατεία Δημάδη όπου μέχρι και τα αγάλματα βανδάλισαν πρόσφατα!

Είναι απορίας άξιον ο τρόπος με τον οποίο νέα παιδιά αντιλαμβάνονται την "επανάσταση" απέναντι στο όντως αιμοβόρο σύστημα.Πετροβολώντας άψυχα κτίρια κι αυτοκίνητα και σπάζοντας τζάμια ή γράφοντας συνθήματα κάνουν απλά χαβαλέ που στοιχίζει στους γονείς τους και στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο και σε κανέναν καθεστωτικό.
Από που νομίζετε βρε καλόπαιδα ότι επισκευάζονται αυτές οι ζημιές;Λέτε να πληρώνει ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος ή να τα βάζει ο Φανούρης από την τσέπη του;

Αν πράγματι θέλετε να πολεμήσετε το σύστημα γιατί δεν μπαίνετε σ' ένα λεωφορείο και να πάτε να μπουκάρετε μέσα στη φωλιά του,αφού το λέει η καρδιά σας και να μας απαλλάξετε άπαξ δια παντός απ' αυτούς αντί να δυσφημείτε την πόλη του Αγρινίου με τις άστοχες και άλογες ενέργειές σας;
Κυνηγητό και κρυφτούλι παίζαμε και μεις,στα παιδικά μας όμως χρόνια κι όχι με την Αστυνομία!
Γηγενής Αγρινιώτης

Ένα ακόμα κρούσμα βανδαλισμού είχαμε στο ταχυδρομείο στην πλατεία Ειρήνης στην πλευρά της Δημάδη. Χτες το βράδυ γύρω στις 2.30 ομάδα νεαρών, δρώντας ομαδικά και ανενόχλητα, έσπασαν τζάμια του ταχυδρομείου ενώ βανδάλισαν και αυτοκίνητο της υπηρεσίας σπάζοντας παρπρίζ και καθρέφτες. Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και η διοίκηση του ταχυδρομείου κάτι πρέπει να κάνει για την -κατά τα άλλα-δημόσια περιουσία. Ούτως η άλλως η εξωτερική εμφάνιση καθημερινά του ταχυδρομείου έχει τέτοια χάλια ώστε μικρή απόσταση έχει από το να της προκύψουν και  σπασμένα τζάμια.Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έσπευσε στην περιοχή όπου φυσικά δεν βρήκε κανέναν να περιμένει εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: