Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:Συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της συγκυβέρνησης τα ξημερώματα


Από τα μεσάνυχτα σήμερα,λίγο μετά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου της Βουλής τρέχουν καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο της χώρας!

Πιο συγκεκριμένα κατά το διάστημα που οι πολιτικοί έβαζαν την οριστική ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία,η αδέκαστη,τυφλή και κουφή Δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της.

Ερευνούσε ήσυχα κι αθόρυβα τις μηνύσεις του γνωστού γιατρού Δημήτρη Αντωνίου για εσχάτη προδοσία όσων ψήφισαν το μνημόνιο και του αρχηγού των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου για σκάνδαλα,διαπλοκή και διασυνδέσεις στελεχών της συγκυβέρνησης.

Σύμφωνα με το πόρισμα των 69 σελίδων του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου,που βγήκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα κορυφαία στελέχη των δύο κομμάτων που συγκυβερνούν είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος,ενώ κάποιοι κατηγορούνται για μεμονωμένα κακουργήματα!

Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα σήμανε γενικός συναγερμός,εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης και οργανώθηκε γιγαντιαία επιχείρηση με αποτέλεσμα αυτή την ώρα δεκάδες πολιτικοί να βρίσκονται κρατούμενοι στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Με τα εντάλματα στα χέρια,που εξέδωσε ο Αρειος Πάγος μετά την μελέτη  του πορίσματος,άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν ντου σε γιάφκα που βρίσκεται σε παλαιό αρχοντικό στο κέντρο της Αθήνας,στις αρχές της Βασιλίσσης Σοφίας,όπου συνέλαβαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,Βαγγέλη Βενιζέλο,να συγγράφει το νέο Σύνταγμα της χώρας υπό μορφήν προκήρυξης και τίτλο "Πράξη νομοθετικού περιεχομένου"!Στο ίδιο κτίριο-γιάφκα κατέσχεσαν πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και.... ποντίκια.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος συνελήφθη σε ταβέρνα της Βάρης,ενώ ο Αντρέας Λοβέρδος σε κλειστό γήπεδο του μπάσκετ.

Ο υπουργός υγείας Αδωνις Γεωργιάδης συνελήφθη στο γραφείο του συνδεδεμένος με την πρωινή εκπομπή του Mega,ενώ η γραμματέας του είχε στην αναμονή το ραδιόφωνο του Realfm.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Γιάννης Στουρνάρας συνελήφθησαν στο γραφείο του δεύτερου την ώρα που έκαναν την τελική καταμέτρηση του πλεονάσματος!

Ο Κωστάκης Καραμανλής είχε ξεμείνει σε παραλιακή ταβέρνα της Ραφήνας,όπου οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος περίμεναν να χωνέψει για να προβούν στη σύλληψή του.

Ο Κωστής Χατζηδάκης συνελήφθη σε στάβλο στα Μεσόγεια,όπου βοηθούσε κτηνοτρόφο στο άρμεγμα για να προλάβει να στείλει το γάλα ημέρας στα σούπερ μάρκετ του ΟΟΣΑ.

Ο Μιχάλης Κασσής συνελήφθη ενώ προετοίμαζε το επόμενο αντάρτικο μαζί με το Θάνο Μωραϊτη!

Οι περισσότεροι συνελήφθησαν να κοιμούνται σαν πουλάκια με τα... τσαρούχια.

Ολως παραδόξως δεν συνελήφθη ο Γιωργάκης Παπανδρέου διότι,σύμφωνα με το πόρισμα,ακόμα και οι εγκληματικές πράξεις του δεν έγιναν με δόλο,αλλά από βλακεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες άρχισαν ήδη ανακρίσεις για να εξακριβωθεί αν και ποιοι έχουν "απαλλοτριώσει" χρήματα του δημοσίου και ποιος έχει τις καταθέσεις του στην Ελβετία.

Οι ένοχοι θα κρεμαστούν πρώτα στο Σύνταγμα και θα δικαστούν ετεροχρονισμένα με νόμους που θα ψηφίσει νέα κυβέρνηση με κατεπείγουσες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου,που θα υπογράψει ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας,ο οποίος δεν συνελήφθη γι' αυτό ακριβώς το λόγο!

Ο φωτορεπόρτερ υπηρεσίας του blog μας εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία,από τη γνωστή μονταζιέρα του διαδικτύου το Γρέκι,στην οποία φαίνονται μερικοί από τους συλληφθέντες  στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Οσο χαρήκατε,χαρήκατε!δεν έχει άλλο

Καλή Πρωταπριλιά

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: