Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ακόμα μία ισοπαλία ο Παναιτωλικός,1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα(φωτο και βίντεο)

Μετά από 6 αγωνιστικές ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη
4 ισοπαλίες και 2 ήττες,4 βαθμοί η πενιχρή συγκομιδή

Ο "Ευρωπαίος" Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε σήμερα το απόγεμα στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ,μπροστά σε λιγοστό κόσμο,τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.Μοναδικός στόχος ηταν η νίκη και για τις δύο ομάδες!


Για τον γηπεδούχο Αστέρα θα ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη στην έδρα του που θα τον έστελνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με την Τότεναμ για το Europa League,ενώ για τον Παναιτωλικό θα ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα,που θα τον ξεκόλαγε από το βυθό της βαθμολογίας και θα του έδινε ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τελικά έμειναν στην ισοπαλία 1-1 κι είναι και οι δύο ευχαριστημένοι!

Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα δεν επιβεβαίωνε το στόχο των δύο ομάδων,καθώς ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ χαλαρός και τα λάθη των παιχτών διαδέχονταν το ένα το άλλο.Μετά το γκολ του Αστέρα το παιχνίδι άναψε κι έγινε ένας ωραίος αγώνας.Αν οι επιθετικοί των δύο ομάδων ήταν πιό εύστοχοι θα βλέπαμε περισσότερα γκολ!

Στο 6' η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Παναιτωλικό:ο Φωτάκης έστρωσε όμορφα στον Γοδόι, αυτός σούταρε δυνατά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τα λάθη και από τις δύο ομάδες στον χώρο του κέντρου και οι ανορθόδοξες επιθετικές προσπάθειες έδιναν κι έπαιρναν ώσπου στο 20 ο Αστέρας φάνηκε ν' ανεβάζει στροφές!

Ομως... και πάλι τη φάση την έκανε ο Παναιτωλικός:κόρνερ ο Μαρτίνες, κεφαλιά του Μαλεζά,ξανά  άουτ η μπάλα....

Στο 25' ήρθε το γκολ για τον Αστέρα με τον Μπαράλες, μετά από φάουλ του Ρόλε.Η πανέμορφη κεφαλιά του Αργεντινού νίκησε τον Ράφαελ και 1-0.(Δείτε ΕΔΩ το γκολ)

Ο Παναιτωλικός δεν το 'βαλε κάτω και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε...

Φοβερή ενέργεια του Μαρτίνες,που άδειασε όλη την άμυνα του Αστέρα έδωσε στο Μορένο κι αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-1... (Δείτε ΕΔΩ το γκολ)

Στο 43' ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του,όταν από σέντρα του Μορένο ο Βιγιαφάνιες πλάσαρε λίγο άουτ.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,αλλά με μια καλή φάση για τον Αστέρα.Στο 47' σουτ στην κίνηση από τον Μάσα έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα απ' την εστία του Παναιτωλικού.

Στο 54' από μία καλή φάση εκατέρωθεν με τους Μαρτίνες και Μάσα να αστοχούν από καλή θέση!

62' Φάση διαρκείας για τον Παναιτωλικό, την τελειώνει ο Φωτάκης με δυνατό σουτ που φεύγει άουτ.

Ακυρώθηκε γκολ του Αστέρα στο 66'! Ο Ρόλε πέτυχε γκολ με σουτ,όμως ο Μάσα ήταν σε θέση οφσάιντ...

Με την είσοδο του Κάπελ ο Παναιτωλικός ζωήρεψε κι ανέβηκε γενικότερα ο ρυθμός του αγώνα.Ομως ο Χάβος έδειξε να θέλει κατά πρώτον να μην δεχτεί δεύτερο γκολ κι αν μπορέσουν μπροστά έχει καλώς,διαφορετικά καλή είναι και η ισοπαλία...

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα ο Ρόλε του Αστέρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ράφαελ...

Τέλος... 1-1 και ο Παναιτωλικός μετά από 6 αγώνες δεν έχει ακόμα νίκη!

Δεν ήταν άσχημος σήμερα ο Παναιτωλικός,δημιούργησε 13 τελικές προσπάθειες,όμως πέτυχε μόνο ένα γκολ κι ίσως αυτό να είναι η "αχίλλειος πτέρνα" του...

* Οι δύο ομάδες ως γνωστόν έχουν τα ίδια χρώματα κι έτσι με την κλασική μπλε κίτρινη φανέλα αγωνίστηκε ο γηπεδούχος Αστέρας,ενώ ο φιλοξενούμενος Παναιτωλικός παρατάχθηκε με λευκές εμφανίσεις

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο(87' Μούκαμ), Μάσα, Μπαράλες(79' Μπακασέτας), Ρόλε, Γιαννιώτας(70' Πάρα).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Ράφαελ, Κούσας, Μπεχαράνο, Κέβιν, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος(75' Καλογέρης), Φωτάκης(87' Κουτρομάνος), Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες(76' Κάπελ) και Μορένο.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: