Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Καταιγίδα ο Παναιτωλικός 1-3 μέσα στη Βέροια (φωτο και βίντεο)

Το καλύτερο ποδαρικό για τον Παναιτωλικό,που έκανε το δεύτερο διπλό

Στο παγωμένο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας άνοιξε η ποδοσφαιρική αυλαία του 2015,αλλά και της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League,με την αναμέτρηση Βέροιας - Παναιτωλικού.

Δυό πολύ δυνατές ομάδες,που βρίσκονταν στην 5η κι 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα μ' ένα βαθμό διαφορά μέχρι σήμερα,αφού τα πράγματα αντιστράφηκαν μετά το θριαμβευτικό 1-3 για τους Αγρινιώτες,με τον Παναιτωλικό να περνάει τώρα δύο βαθμούς τη Βέροια.

Αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλας,χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο..Γύρω στο εικοσάλεπτο η Βέροια ισορρόπησε το ματς,που άρχισε ν' αποκτά ενδιαφέρον.

19' Ο Μπεν κάνει την κάθετη μπαλιά για τον Κάμπορα, αυτός μπαίνει στην περιοχή και επιχειρεί το σουτ, αλλά τον σταματά τελευταία στιγμή ο Ετζεγκέλε.

20' Πρώτη ουσιαστικά τελική προσπάθεια στο ματς, με το σουτ του Μπεν απ' το ύψος της περιοχής να φεύγει απελπιστικά άουτ.

Γκολ στο 27' για τον Παναιτωλικό:ο Μαρτίνες έβγαλε έξοχη μακρινή μπαλιά από τη σέντρα, η μπάλα βρήκε λίγο στο κεφάλι του Καλί,που δεν μπόρεσε να διώξει κι έφτασε στον Κάπελ, ο οποίος από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της νέας χρονιάς (Δείτε το βίντεο).

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Βέροια στο 32'!Η άμυνα του Παναιτωλικού... κοιμήθηκε, με τον Ντουμίτρου να βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά από κοντά ο Ράφαελ τον σταμάτησε, με τον Κούσα να απομακρύνει σε δεύτερο χρόνο μια και καλή!

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και στο 36΄ ένα αδύναμο σουτ του Κάπελ κατέληξε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Μ' αυτά και μ' αυτά τελείωσε χαλαρά το πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να προηγείται 0-1 και με τους παίκτες του να έχουν δεχτεί τρεις κίτρινες κάρτες (Γοδόι,Κούσας,Ενζενγκέλε)!


Εναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό στο 54':Ο Άλβες βγάζει την μπαλιά, ο Βιγιαφάνες νικάει τον Καλί στο... τζαρτζάρισμα και με πολύ ωραίο πλασέ κάνει το 0-2!(Δείτε το βίντεο)

ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό στο 64':Αντεπίθεση για... όσκαρ του Παναιτωλικού με τον Μαρτίνες να ανοίγει απ' την άμυνά του για τον Άλβες στα αριστερά, αυτός έβγαλε παράλληλα στον Βιγιαφάνιες κι αυτός απέναντι στον Καντιμοίρη κάνει το 0-3!(Δείτε το βίντεο)

Στο 65' μεγάλη φάση για τη Βέροια, με τον Ράφαελ να λέει όχι σε σουτ του Παυλίδη.

Από 'δω και πέρα η μεν Βέροια προσπαθούσε να μειώσει το μέγεθος της ήττας,ενώ ο Παναιτωλικός ήθελε να διαφυλάξει τη διαφορά του σκορ,αλλά και δυνάμεις για τη συνέχεια του μαραθώνιου της Super League,που ναι μεν τυπικά έφτασε στα μισά,πλην όμως υπολείπεται ένα ακόμα παιχνίδι για τον πρώτο γύρο!

Στο 88' η Βέροια κατάφερε να μειώσει σε 1-3,όταν σε μακρινό σουτ του Καλτσά ο Ράφαελ γλίστρησε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Δίκαιη νίκη του Παναιτωλικού που μετέτρεψε το ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο στο κρύο...


* Με τις άσπρες εμφανίσεις ο Παναιτωλικός
* Και οι Warriors ήταν στο γήπεδο της Βέροιας

Βέροια (Χ.Κ. Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Τσιάμης, Καλί(55'Βεργώνης), Αμαραντίδης, Μπεν, Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μάντζεκ, Καλτσάς, Κάμπορα (55'Παυλίδης).

Παναιτωλικός(Mάκης Χάβος): Ράφαελ, Κόυσας, Ενζενγκέλε, Μπεχαράνο, Κέβιν, Φωτάκης, Γοδόι(89' Κουτρουμάνος), Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες (68' Μύγας), Κάπελ, Άλβες (84' Βασιλείου).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: