Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Πανθρακικός - Παναιτωλικός έμειναν στο 0 - 0 (φωτο)


Στην ηλιολούστη Κομοτηνή,μπροστά σε λιγοστό κόσμο,αναμετρήθηκαν το μεσημέρι ο Πανθρακικός με τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Διαφορετικός ο στόχος των δύο ομάδων,αφού οι μεν αήττητοι στην έδρα τους γηπεδούχοι ήθελαν τους βαθμούς για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία,ενώ από την άλλη πλευρά οι φορμαρισμένοι Αγρινιώτες τους ήθελαν για την... παραμονή τους στην  προνομιούχο πεντάδα.

Τελικά έμειναν στο 0-0 μετά από ένα μέτριο παιχνίδι,στο οποίο οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 82'...

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλας και να δείχνει πιο ουσιαστικός και στην άμυνα και στην επίθεση...

Το πρώτο σουτ έγινε στο 14' από τον Ρουσκουςέδα με τη μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα αουτ.

Στο 20' η πρώτη επίσκεψη του Πανθρακικού στα καρέ του Παναιτωλικού,όταν απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Τζάνη, η μπάλα βρήκε στο τοίχος, νέο σουτ απο τον Τζάνη, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε  κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 22' κάτι αντίστοιχο στην εστία των γηπεδούχων καθώς ο Ετζενγκέλε,μετά το φάουλ του Μαρτίνεζ,πήρε την κεφαλιά αλλά...

Απευθείας φάουλ του Ρουσκουγιέδα στο 27', η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.


Γενικά φτωχό παιχνίδι από πλευράς φάσεων...,χωρίς ρυθμό,χωρίς εξάρσεις και οι δύο φρόντιζαν ιδιαίτερα να μη δεχτούν γκολ κι αναλώθηκαν σ' ένα... διαγωνισμό φάουλ!

Ακόμα ένα φάουλ στο 33' σε πολύ καλή θέση για τον Πανθρακικό,άστοχο... άουτ..

Στο 38' μία σέντρα σουτ του Μπεχαράνο λοξοδρόμησε και την έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασιάδης!

Κι άλλο φάουλ για τον Πανθρακικό στο 44' με εκτελεστή τον Τζάνη μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Ράφαελ...

Λήξη ημιχρόνου 0-0 και μηδέν ουσιαστικό θέαμα!


Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο,στο ίδιο στυλ και ρυθμό του πρώτου...

Καλά οργανωμένος στα μετώπισθεν ο Παναιτωλικός ανέκοπτε εύκολα τις υποτυπώδεις επιθέσεις των γηπεδούχων,οι οποίοι πάσχιζαν  με τον  μοναδικό προωθημένο Ιγκορ κι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία για να "χτυπήσει" στην επίθεση.

Πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο στο 60' από τον νεοεισελθόντα Κάσες, αδύναμο μπλόκαρε εύκολα ο Ράφαελ.

Στο 63' καλό σουτ του Κουτρομάνου έφυγε μόλις άουτ...

Με την είσοδο του Μορένο και του Μύγα λίγο μετά καθώς και το πέρασμα του Μαρτίνες στην αριστερή πλευρά ο Παναιτωλικός έγινε πιο απειλητικός μπροστά...,γλύκανε το παιχνίδι του κι είχε στιγμές που θα μπορούσε να σκοράρει.

Πολύ καλή στιγμή για τον Πανθρακικό στο 69',αλλά ο Ιγκορ με αλλεπάλληλες προσπάσθειες δεν κατάφερε κάτι περισσσότερο από ένα κόρνερ..

Καλή ενέργεια και σκέψη από τον Μαρτίνες στο 72',αλλά πολύ κακό το πλασέ του.

Εξαιρετικός συνδυασμός και πάλι στο 75' των παικτών του Παναιτωλικού,κακό σουτ από το Μύγα.


Κι ενώ ο Παναιτωλικός υπερείχε πέναλτι κέρδισε ο Ιγκορ στο 81' απο τον Μαλεζά, διπλό λάθος απο τον στόπερ του Παναιτωλικού.

Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Ιγκορ στο 82' και απέκρουσε όμορφα ο Ράφαελ...

Στο 91' σέντρα του Κέβιν, κεφαλιά του Μύγα, μπλόκαρε ο Αθανασιάδης.

Ο Πανθρακικός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για να πάρει το παιχνίδι,αλλά παρέμεινε αήττητος στην έδρα του και ο Παναιτωλικός πήρε έναν ακόμα βαθμό μακριά από το σπίτι του που τον κρατάει σταθερά στην πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα


* Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος,αλλά όταν βρέχει είναι χειρότερος
* Και πάλι σήμερα αμυντικό χαφ ο Κουτρομάνος
* Στις εξέδρες και η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού
* Μεγάλη ταλαιπορεία για τους Αγρινιώτες που πήγαν οδικώς στην Κομοτηνή
Και σήμερα ο Παναιτωλικός έπαιξε με ομάδα που είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική,αφού ακολουθεί το πρόγραμμα της αποβληθείσας Νίκης Βόλου

Πανθρακικός (Ζοζέ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου(58' Κάσες), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζάνης(77' Μάρτινς), Ποτουρίδης
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Κουτρομάνος, Γοδόι, Ρουσκουγιέδα(73' Μύγας), Μαρτίνεζ, Κάπελ(80' Θεοδωρίδης), Άλβες (66' Μορένο).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: