Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Αφιέρωμα στον φετινό Παναιτωλικό - Θα τον επηρεάσουν οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Παναιτωλικός την περασμένη σεζόν με το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε, αποθεώθηκε από ουκ ολίγους φίλους και «εχθρούς». Η ποδοσφαιρική «μαγεία» του Νίκολας Μαρτίνες ξεσήκωσε τους Αγρινιώτες, οι οποίοι βλέπουν τη φετινή νέα χρονιά που ξεκινάει ως μια υπέρβαση για την αγαπημένη τους ομάδα. 
Θα την κάνει ο «Τίτορμος»;
Ή τα αγωνιστικά του στάνταρ θα πέσουν μετά τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών. Το Joinsports.gr παρουσιάζει την ομάδα – ερωτηματικό του Αγρινίου…
του Χρήστου Λεμονιά
Ονειρικά ολοκληρώθηκε η περασμένη σεζόν για τον Παναιτωλικό. Έχοντας στο τιμόνι του τον Μάκη Χάβο, ο Παναιτωλικός κατάφερε και πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία του στην μεγάλη κατηγορία, ενώ κατά διαστήματα έπαιξε μπαλάρα προσφέροντας απλόχερα θέαμα στους φιλάθλους του. Το φετινό καλοκαίρι έγιναν σαρωτικές αλλαγές, με τον Χάβο να αποχωρεί, τον Μαρτίνες να πηγαίνει στον Ολυμπιακό και αρκετούς ποδοσφαιριστές να κουνούν μαντήλι.
Πλέον ο «Τίτορμος» με τον Πορτογάλο Λιονέλ Πόντες θα προσπαθήσει στο νέο πρωτάθλημα να δώσει μια διαφορετική νότα από αυτή που μας είχε συνηθίσει. Ο Ίβηρας τεχνικός με μεγάλη εμπειρία στις ακαδημίες των πορτογαλικών ομάδων, ήρθε στο Αγρίνιο για να αναδείξει ταλέντα, αλλά και να προσδώσει ακόμα περισσότερη επιθετική φιλοσοφία. Θα τα καταφέρει; Πάντως μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός στα φιλικά ήταν απογοητευτικός, ενώ η καθυστέρηση των μεταγραφών, πήγαν πίσω το μοντάρισμα της ομάδας.
Είναι δεδομένο πως μετά την περσινή εκπληκτική χρονιά, ο πήχης έχει ανέβει, έστω κι αν γνωρίζουν στο στρατόπεδο της ομάδας πως η παρουσία της ΑΕΚ και του Ηρακλή αυξάνει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό. Στον Παναιτωλικό θέλουν να γιορτάσουν τα 90 χρόνια ίδρυσης της ομάδας με μια ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.
Ο «μικρός μάγος» Βιγιαφάνιες!
Αν ο Νίκολας Μαρτίνες ήταν ο ηγέτης του Παναιτωλικού την περσινή σεζόν, πλέον την μπαγκέτα αναμένεται να αναλάβει ο Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος από την περασμένη χρονιά έδειξε τα διαπιστευτήρια του. Πέρυσι σημείωσε 6 γκολ και μέχρι και τον τραυματισμό που αποκόμισε στο χέρι στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν εκ των κορυφαίων των «καναρινιών». Μετά τον τραυματισμό του όμως η απόδοση του έπεσε, καθώς το σπάσιμο στο χέρι και ο χρόνος αποθεραπείας του φαίνεται ότι τον κατέβαλλαν αρκετά. Όπως και να έχει η αξία του και το ταλέντο περισσεύουν και ο Παναιτωλικός περιμένει πολλά από αυτόν.
bigiafaniesloukas
Η επιστροφή του Ανρί!
Ο Ανρί Καμαρά επέστρεψε στο Αγρίνιο μετά από ένα χρόνο απουσίας. Μπορεί να διάγει το 38ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Η εμπειρία του, η ταχύτητα του και η έφεση στο σκοράρισμα είναι στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τον Παναιτωλικό ώστε να πετύχει τους στόχους του.
antikrasmas
Το μεταγραφικό πάρε – δώσε
ΗΡΘΑΝ: Ντάνι Μπεχαράνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Γρηγόρης Μάκος, Εμιλιάνο Ρομέρο, Μάρκος Πάουλο, Ανρί Καμαρά, Βόουτερ Κόρστιενς, Τάσος Παπάζογλου, Μάρκο Μαρκόφσκι, Άμρ Ουαρντά
ΕΦΥΓΑΝ: Φερνάντο Γοδόι, Νίκολας Μαρτίνες , Άντονι Σκαραμοτσίνο, Γιώργος Φωτάκης, Κοστίν Λαζάρ, Γιώργος Θεοδωρίδης, Ράφαελ Μπρακάλι, Αντρές Άλβες, Γουίλιαμ Εντζεγκέλε, Έρικ Μορένο, Στέλιος Μαλεζάς
http://www.joinsports.gr/

Δείτε το πλήρες ρόστερ των 25 ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού(πατήστε πάνω στο όνομα για φωτο και λεπτομέρειες)





ΌνομαΘέσηΗλικία
1Camara HenriΕπιθετικός38
2Κουτρομάνος ΔημήτρηςΑμυντικός28
3Kevin Martin Garcia MartinezΑμυντικός25
4Κόρσιενς Γιένς ΒόουτερΑμυντικός28
5Κούσας ΓεώργιοςΑμυντικός33
7Sebastián RusculledaΕπιθετικός30
8Bejarano DiegoΑμυντικός23
10Villafanes LucasΕπιθετικός23
11Kappel LeandroΕπιθετικός25
12Παπάζογλου ΤάσοςΑμυντικός26
14Μάκος ΓρηγόρηςΜέσος28
16Bejarano DaniΜέσος21
17Πάουλο ΜάρκοςΜέσος27
18Ρομέρο ΕμιλιάνοΜέσος29
19Μήλιος ΝικόλαοςΕπιθετικός20
20Ρουμπουλάκου ΣίμοΑμυντικός23
21Στεφανάκος ΕμμανουήλΤερματοφύλακας26
22Μύγας ΓεώργιοςΕπιθετικός21
24Κολοβούρης ΑνδρέαςΤερματοφύλακας23
27Κωνσταντινόπουλος ΠαναγιώτηςΜέσος19
28Παπουτσογιαννόπουλος ΣτέφανοςΜέσος21
29Βασιλείου ΣτέλιοςΕπιθετικός24
30Ζαρκάδας ΤάσοςΜέσος20
44Χαντάκιας ΔημήτρηςΑμυντικός20
82Κυριακίδης ΔημήτρηςΤερματοφύλακας28


από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: