Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Επιτέλους απόψε prive ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2016


Επιτέλους τα μεγάλα παιδιά της ΕΠΟ και της Κυβέρνησης,Γκιρτζίκης και Κοντονής,έβαλαν νεράκι στο κρασί τους κι αποφάσισαν να γίνει απόψε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2016 κεκλεισμένων των θυρών,με ελάχιστους προσκεκλημένους στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ζουν στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης (17/05, 20:30) στο ΟΑΚΑ. 

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Μάρκο Σίλβα και Στέλιος Μανωλάς, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κατέστρωσαν τα πλάνα τους για την σπουδαία αναμέτρηση, έχοντας αρκετά διλήμματα σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα.
Το Contra.gr παρουσιάζει τις σκέψεις των δύο τεχνικών, τα πρόσωπα και το σύστημα που πρόκειται να επιλέξουν στην μεγάλη αναμέτρηση.
Όσον αφορά στον -τυπικά- γηπεδούχο Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να επαναφέρει τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος είχε... τραβήξει το κουπί, καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Λόγω του τραυματισμού του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Λεάντρο Σαλίνο θα αγωνιστεί στα δεξιά, ο Αρτούρ Μαζουακού στα αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μάνουελ Ντα Κόστα με έναν εκ τωνΔημήτρη Σιόβα και Αλμπέρτο Μποτία να αποτελούν το παρτενέρ του Μαροκινού άσου. Στο κέντρο, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει "καπαρωμένη" τη θέση του, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Εστέμπαν Καμπιάσο ή τονΠαϊτίμ Κασάμι.
Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, με τουςΕρνάνι και Νταβίντ Φουστέρ να επιλέγονται για τα πλάγια, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Ο Σίλβα θα παρατάξει τους "ερυθρόλευκους" με σύστημα 4-2-1-3.

Από την άλλη πλευρά, ο Στέλιος Μανωλάς θα κατεβάσει την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3. Ο Αλάιν Μπαρόχα θα καθίσει κάτω από την εστία, οι Ροντρίγκο Γκάλο και Ντίντακ Βιλά θα βρεθούν στα πλάγια, ενώ οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Θέσαρ Άρθο θα αποτελέσουν το βασικό κεντρικό δίδυμο του "Δικεφάλου".
Ρόλο "κόφτη" θα έχει ο Αντρέ Σιμόες, με τους Πέτρο Μάνταλο καιΓιάκομπ Γιόχανσον να αγωνίζονται ως εσωτερικοί μέσοι. 

Η απουσία του τιμωρημένου Έλντερ Μπαρμπόσα αναγκάζει τον Έλληνα τεχνικό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα σε ό,τι αφορά στα άκρα της επίθεσης. Έτσι, ο Χρήστος Αραβίδης αναμένεται να τοποθετηθεί στο αριστερό "φτερό", ο Ρόναλντ Βάργκας στο δεξί κι ο Ραφίκ Τζεμπούρ θα αποτελέσει την "αιχμή του δόρατος".


Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα «ισχύοντα», όσον αφορά τις προσκλήσεις και το πώς θα εισέλθει στο ΟΑΚΑ ο ελάχιστος κόσμος που έχει δικαίωμα, εξέδωσε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά

Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2016 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 με ώρα έναρξης 20:30, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής:

1. Ο αγώνας θα γίνει με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων. Άπαντες οι προσκεκλημένοι θα εισέλθουν στην εγκατάσταση από την Πύλη Α και οφείλουν να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο, καθώς θα γίνεται έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων τους από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα.

2. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου για τους προσκεκλημένους θα ανοίξουν στις 19:00.

3. Οι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού μπορούν να εισέλθουν από τη Θύρα 25, οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ από τη Θύρα 29 και οι προσκεκλημένοι της ΕΠΟ από τη θύρα 27.

4. Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

5. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2016 θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ ΤV στις 20:30 και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ 1 στις 22:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: