Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Υπέκυψε ο 33χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδιο στην Κατοχή τον Απρίλιο


Υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από την πολύμηνη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, ο 33χρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδιο που σημειώθηκε στην Κατοχή Οινιαδών τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος που φέρεται να χτύπησε και να έσπρωξε τον 33χρονο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι, είναι στρατιωτικός του στρατού ξηράς και πλέον η δικογραφία σε βάρος του παραπέμφθηκε από το Α.Τ. Αιτωλικού, στον Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Αρχικά η δικογραφία περιελάμβανε την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, που μετά την τραγική εξέλιξη και τον θάνατο του 33χρονου άνδρα, πρόκειται να αλλάξει σε κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Θυμίζουμε ότι το επεισόδιο που είχε γίνει στις 22 Απριλίου, ξημερώματα Κυριακής, είχε ως εξής:

Οι δύο άνδρες έπιναν σε μπαρ της περιοχής και κατά την αποχώρησή τους, έξω από αυτό, διαπληκτίστηκαν με αφορμή προσωπικό τους ζήτημα, που είχε ως αποτέλεσμα ο 34χρονος, εν ενεργεία Στρατιωτικός στο επάγγελμα, να σπρώξει τον 33χρονο. Ο δεύτερος έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου , όπου παρέμεινε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, αφού είχε υποβληθεί σε αφαίρεση αιματώματος από το κεφάλι.

Η κηδεία του 33χρονου τελέσθηκε χθες Σάββατο.
https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: