Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Πολύ δύσκολα ο Παναιτωλικός 2 - 1 τον Απόλλωνα (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ουραγό του βαθμολογικού πίνακα,στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League μπροστά σε λιγοστούς οπαδούς του κι ενώ
φαινόταν πως θα περάσει ένα εύκολο βράδυ στο δεύτερο ημίχρονο τους κοψοχόλιασε.2-1 τελικό αποτέλεσμα....

Η διαφορά δυναμικότητας στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανής ανάμεσα στις δύο ομάδες,ο Παναιτωλικός είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι από την αρχή αφού ευτύχισε μόλις στο 3' να προηγηθεί με τον Μπαρμπόσα.

Στο 3' γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Μπαρμπόσα: Υπέροχη μακρινή μπαλιά για τον Τσοκάνη, εκείνος μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και με κοντινό πλασέ ο Μπαρμπόσα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου, κάνοντας το 1-0.

Στο 25' δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Μοράρ: Ο Ρουμάνος έκανε το σουτ με το δεξί από το ημικύκλιο της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία του Χουάντερσον για το 2-0 του Παναιτωλικού. Να τονιστεί πως αμέσως μετά σήκωσε ψηλά την φανέλα του Γιαννιώτη, δείχνοντας την συμπαράστασή του στον τραυματία συμπαίκτη του.

Στο 35' αλλαγή του Απόλλωνα για λόγους αγωνιστικούς και τακτικής ο Μπάμπης Τεννές έβγαλε τον Τριάδη και πέρασε στον αγώνα τον Ντεφεντερίκο.

Στο 41' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να πετύχει τρίτο γκολ: Παραλίγο αυτογκόλ από τον Λούκιτς,στην αρχή ο Χουάντερσον απέκρουσε με το πόδι και προτού σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μοράρ με το κεφάλι, πρόλαβε να την διώξει με τα ακροδάχτυλα.

Λήξη ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 2 - 0

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Τεννές έκανε ακόμα μία αλλαγή,ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και πολύ γρήγορα μείωσε το σκορ!

Στο 47' γκολ για τον Απόλλωνα με τον Τομάς: Κάθετη πάσα του Ντεφεντερίκο για τον Τομάς, εκείνος πλάσαρε με το δεξί τον Κυριακίδη και μείωσε για τον Απόλλωνα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σε 2-1.

Στο 56' μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα: Ο Ακόστα πλάσαρε τον Κυριακίδη από εξαιρετική θέση, αλλά έσωσε την εστία του ο έμπειρος γκολκίπερ, κρατώντας το 2-1.

Στο 59' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: ο Ντίας έκανε το σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 61' ο Δέλλας έβγαλε το Μοράρ και πέρασε τον Μάζουρεκ με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να γίνει πιο επιθετικός,όμως ο Απόλλωνας συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης....

Στο 75' ο Απόλλωνας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ,αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Ελ Χέλβε.

Ο Απόλλωνας συνεχίζει να παλεύει για ένα γκολ,ενώ κι ο Παναιτωλικός ψάχνει ένα τρίτο για να τελειώσει ευχάριστα τη βραδιά.Το παιχνίδι πήρε μία άγρια ομορφιά,ταχύτητα και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες,χωρίς όμως να έρχεται το γκολ.

Λήξη του αγώνα,νίκη του Παναιτωλικού με 2-1 και οι καρδιές στη θέση τους!

O Aπόλλων Σμύρνης παρά την εξαιρετική του εμφάνιση στο δεύτερο μέρος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς....

Παναιτωλικός(Τρ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μαλής, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μανά(68' Λιάβας), Μπαρμπόσα(85' Τσιγγάρας), Μοράρ(61' Μάζουρεκ), Καμαρά.

Απόλλων Σμύρνης(Μπ. Τεννές): Χουάντερσον, Τζανετόπουλος, Κοντοές, Λούκιτς, Οριουέλα, Ακόστα(66' Ναδάλες), Κονέ, Γκίνο(46' Ντουρσό), Τομάς, Τριάδης(35' Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε.

Δείτε κι άλλες φωτο από το ματς




Δεν υπάρχουν σχόλια: