Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κόντρα στον Εθνικό για τη νίκη και μόνο

Μετά το θρίαμβο μέσα στη Νίκαια την Τετάρτη κόντρα στον Ιωνικό ο Παναιτωλικός μας αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της πόλης μας τον Εθνικό.
Στόχος η νίκη και η διατήρησή του στην κορυφή της βαθμολογίας!
Ο αγώνας αρχίζει στις 15:00 και για την εποχή ο καιρός θα είναι αρκετά καλός και με τη θερμοκρασία στους 16 βαθμούς.
Την αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Νταλακούρας αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Βούκοβιτς, Παλαιολόγος, Ρότσα, Κούσας, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Δέντσας, Γκούνκελ, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Παππάς, Μπελεβώνης, Μουμίν, Μπουμάλ, Γκούρμα, Καραμαλίκης, Πασάς.
Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός είναι από τους ουραγούς της βαθμολογίας και προέρχεται από ένα ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή,με πολλά παράπονα από τη διαιτησία και αρκετή ταλαιπορεία κατά ην επιστροφή του λόγω της απεργίας την Τετάρτη.
Ο τεχνικός του Εθνικού, Σάββας Παντελίδης προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον πρωτοπόρο Παναιτωλικό κι ελπίζει σ' ένα θετικό αποτέλεσμα.Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Κορακάκης, Ουατάρα όπως και οι τραυματίες Κοκκίνης, Μασμανίδης.
Διαιτητής:ΣΕΓKΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ευβοίας)
Βοηθοί:ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ(Ευβοίας)και ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ(Αθηνών)
4ος:ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Πρεβέζης)
Παρατηρητής:ΜΑΝΘΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (Αχαϊας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: