Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Νεαρός «ΡΟΜΑ» ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε τον αδελφό του Σωκράτη Γκιόλια

 
Στην Αστυνομία παρουσιάστηκε χθες, ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 56χρονο δικυκλιστή, εγκαταλείποντας τον. Ο τραυματίας είναι αδελφός του δολοφονημένου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Νέα τραγωδία παραλίγο να πλήξει την οικογένεια του δολοφονημένου από την «Σέχτα Επαναστατών» δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, μιας και ο 56χρονος που τραυματίστηκε στις 24 του μηνός από αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, είναι αδελφός του άτυχου δημοσιογράφου.
Το ατύχημα είχε γίνει στην οδό Αγγελοκάστρου στο Αγρίνιο.
Ο 56χρονος, νοσηλεύεται το πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ρίου και δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ο 22χρονος τσιγγάνος, οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που τον παρέσυρε, εμφανίστηκε με δικηγόρο χθες στην Αστυνομία και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, τον είχαν ήδη εντοπίσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση στης Αστυνομίας, «Απογευματινές ώρες της 27-12-2010 προσήλθε στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου 22χρονος ημεδαπός «ΡΟΜΑ» ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι την 24-12-2010 και περί ώρα 22:40΄ στο Αγρίνιο και επί της οδού Αγγελοκάστρου οδηγώντας Ι.Χ. Φορτηγό αυτ/το χρώματος Ερυθρού, ιδιοκτησίας του, παρέσυρε δίκυκλο μοτ/το που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Π.Π.Γ.Ν. Πατρών όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα ενώ ο ίδιος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και τράπηκε σε φυγή χωρίς να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισθέντα οδηγό ή να ειδοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές.
Σε βάρος του προαναφερόμενου, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε   οδηγούσε νομότυπα, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.»
Δεν έχει γίνει γνωστό πάντως τι υποστηρίζει ο νεαρός αθίγγανος για την στάση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: