Κυριακή 6 Απριλίου 2014

O Πλατανιάς κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό,ίσως και την παραμονή του


Αγώνας ζωής ή θανάτου ήταν σήμερα,στα Περιβόλια των Χανίων,για τον Πλατανιά η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.Λογικό να μην παιχθεί καλό ποδόσφαιρο αφ' ενός μεν λόγω άγχους,αλλά και γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Ορεξάτος ξεκίνησε ο Πλατανιάς με στόχο να "καθαρίσει" νωρίς το παιχνίδι και να δει μετά τι έκαναν οι υπόλοιποι της ουράς,όμως  παρότι "ξεφούσκωσε" γρήγορα τελικά πήρε την πολυπόθητη νίκη!

Βέβαια ίσως χρειαστεί να τσιμπήσει βαθμό ή βαθμούς και στη Νέα Σμύρνη την άλλη Κυριακή,αφού πίσω του στους δύο βαθμούς τον ακολουθούν Ξάνθη,Βέρροια και Απόλλωνας.

Δυό φάουλ που κέρδισε στο 7' και στο 14' δεν ανησύχησαν τον Παναιτωλικό,όπως κι ένα σουτ του Καζναφέρη στο 17'.

Οσο περνούσε η ώρα φαίνονταν να βαραίνουν τα πόδια των παικτών του Πλατανιά κι έτσι ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία και βγήκε μπροστά.Ηταν το 26' όταν έφτασε για πρώτη φορά στην αντίπαλη περιοχή με γυριστό σουτ του Γκάλο,που έδιωξε ο Γιάχια.Kαι πάλι στο 32' σουτ του Γοδόι απέκρουσαν σε κόρνερ οι του Πλατανιά.

Καλή ευκαιρία στο 42' για τον Παναιτωλικό με σέντρα σουτ του Γκάλο,που γλίτωσε ο Γεωργαλλίδης.Ξανά στο 44' ο Μαρτίνες σούταρε,αλλά ήταν άστοχος.Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Παναιτωλικός κέρδισε 6 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

Με το Ζαραδούκα στη θέση του Καζναφέρη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Αγγελος Αναστασιάδης σε μια προσπάθεια να δυναμώσει την ομάδα του.

Τίποτα όμως το ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά,εκτός από μια προσπάθεια του Μπόγιοβιτς στο 49' κι ένα σουτ του Γοδόι στο 54',με τις δύο ομάδες να αρκούνται στην ισοπαλία!

Ο Πλατανιάς ήθελε,αλλά δεν μπορούσε και ο Παναιτωλικός με τις πολλές ελλείψεις (Κούσας,Καμαρά,Μπούντιμιρ,Θεοδωρίδης) ήταν καλύτερος με μόνιμο πρόβλημα το σκοράρισμα.

Ανοικτό το παιχνίδι,η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω,άσκοπα όμως και χωρίς ουσία!τα λεπτά κυλούσαν και το 0-0 παρέμενε στα Περιβόλια!

Στο 64' ο Πλατανιάς κέρδισε δύο συνεχόμενα κόρνερ,που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 71' από τον Γοδόι,που δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Γιωργαλλίδη.

Στην αντεπίθεση 72' ο Πλατανιάς κέρδισε κόρνερ,το χτύπησε ο Δημήτρης ο Κάταϊ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Τόρρες με δεύτερη κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Μετά το γκολ του Πλατανιά το ματς τελείωσε,αφού άρχισαν οι καθυστερήσεις και το ροκάνισμα του χρόνου.Ο Πλατανιάς κέρδισε,πήγε στους 37 βαθμούς και πλέον όλα  θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική.

Θολά παραμένουν τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας για 5 ομάδες καθώς Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισαν και ξεμπέρδεψαν!

Η βαθμολογία στην ουρά
13. Πανιώνιος 38
14.Πλατανιάς  37
15.Απόλλων    36
16.Βέροια        35
17.Ξάνθη        35
18.Αρης          21

Πλατανιάς(Αγγ. Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Γιάχια, Φερνάντες, Δημήτρης, Καζναφέρης(46' Ζαραδούκας), Τετέ(λ.τ. 11' Γουνδουλάκης), Μενδρινός, Βλαχοδήμος(80' Ντεντάκης), Κατάι, Τόρρες.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπακάκης(λ.τ. 27' Νταλμά), Μπικέι, Γκάλο, Ανέν(λ.τ. 67' Μελισσάς), Γοδόι, Κουτρομάνος, Σφακιανάκης, Καλί, Μαρτίνες, Μπόγιοβιτς(69' Τζούνιορ).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: