Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Τσίμπησε άλλον ένα βαθμό στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός 0-0 (φωτο)


Λίγος κόσμος σήμερα το απόγευμα στο Περιστέρι για την αναμέτρηση Ατρομήτου - Παναιτωλικού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League,με τους φίλους του Παναιτωλικού να δίνουν δυναμικό παρόν!

Μέτριο παιχνίδι,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο,μοιρασμένες οι λίγες ευκαιρίες,αν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μετά το 60' έδειξε τα "δόντια" του κι ίσως αν ήταν πιο εύστοχοι οι επιθετικοί του να έφευγε με το τρίποντο,αλλά δεν σκόραρε και δίκαιο... το τελικό 0-0...


Στην αρχή του αγώνα ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 8' είχε ένα καλό σουτ με τον  Θεοδωρίδη που έφυγε λίγο άουτ.Μετά άγνωστο γιατί ο Παναιτωλικός υποχώρησε κι έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να εγκατασταθεί στην περιοχή του.


Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τους χώρους, ανέβηκε κι έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του με κέρδος 5 κόρνερ ως το εικοσάλεπτο!

Μετά το 30' ξαναπήρε τα πάνω του ο Παναιτωλικός με αποτέλεσμα να κερδίσει κι αυτός 3 κόρνερ,αλλά μέχρι εκεί....

Αποτέλεσμα Α' ημιχρόνου 7 κόρνερ για τον Ατρόμητο,έναντι 3 του Παναιτωλικού και 62% κατοχή της μπάλας για τους γηπεδούχους!


Με μια αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός.

Στα πρώτα λεπτά μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε στο Περιστέρι!

Μετά το 60' όμως ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά,κέρδισε δύο κόρνερ και στο 64' είχε μία απίστευτη ευκαιρία! Εξαιρετική συνεργασία Μαρτίνεζ - Βιγιαφάνιεζ με το σουτ του πρώτου στην κλειστή γωνία να εξουδετερώνει  εντυπωσιακά ο Τσενάμο!

Στο 69' νέα πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό με τον Κουτρομάνο να σεντράρει από δεξιά, η μπάλα να καταλήγει στον Κέβιν,ο οποίος έκανε την σέντρα με τη μία και ο Βιγιαφάνιεζ  δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Τσενάμο.

Στο 88' ο Ναπολεόνι από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ,ο Μπρακάλι όμως ήταν στη θέση του....

Στο 92' ήταν η σειρά του Παναιτωλικού,όταν ο Μαρτίνες έβγαλε μόνο του τον Κόρμπο στο ύψος της μικρής περιοχής ,ο οποίος όμως δεν σημάδεψε σωστά...
Ενα πανό στην εξέδρα των γηπεδούχων έγραφε:ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

* Πρώτη εμφάνιση των Γιώργου Φωτάκη και Βιγιαφάνιεζ με τη φανέλα του Παναιτωλικού
* Τζενάμο και Δημούτσος,δύο πρώην Παναιτωλικοί, στην αρχική ενδεκάδα του Ατρόμητου
* Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στην έναρξη του αγώνα στη μνήμη του παλαιού προέδρου της ομάδας του Ατρομήτου Γιάννη Κούρτη που έφυγε από τη ζωή.

Ατρόμητος(Γιώργος Παράσχος):Τσέναμο, Νάστος, Κοντοές(80' Κούρος), Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος(60' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες(68' Τάτος), Ναπολεόνι, Καραμάνος.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος):Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κούσας, Θεοδωρίδης, Άλβες, Μαλεζάς(46' Εντζεγκέλε), Γοδόι, Φωτάκης(83' Κόρμπος), Βιγιαφάνεζ(90' Κάπελ), Μαρτίνες.

από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: