Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλική τριάρα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο - Ο Παναιτωλικός τίμησε τον Διονύση Τσάμη (φωτο)


Φιλική αναμέτρηση σήμερα στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016.

Περίπου 4000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο, ανάμεσά τους και πολλοί ΑΕΚτζήδες,οι οποίοι παρά τη ζέστη προτίμησαν το ποδόσφαιρο,αλλά δεν πρέπει να ικανοποιήθηκαν και πολύ από το θέαμα.


Καλή μπάλα παίχτηκε στο πρώτο μέρος όταν μπήκαν και τα δύο πρώτα γκολ της ΑΕΚ,ενώ στο δεύτερο οι πάμπολλες αλλαγές επηρέασαν αρνητικά την απόδοση των ομάδων.

Στο 19ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Μπουονανότε, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κρισάντους.

Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ της ΑΕΚ ανέβασε το ρυθμό του, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Ανέστη, που μπλόκαρε εύκολα τα σουτ των Αγρινιωτών

Ετσι στο 37ο λεπτό ο Ντίντακ έβγαλε την σέντρα, με τον Ανάκογλου να βρίσκει στη συνέχεια τον Κρισάντους που έκανε το 2-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε,η ΑΕΚ χαλάρωσε και ο Παναιτωλικός έβγαινε πιο τακτικά απέναντι στον Ανέστη,ο οποίος όμως τα πήγαινε περίφημα.

Οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες δεν βοήθησαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο...

Παρ' όλα αυτά στο 85' ο Μάνταλος με ατομική ενέργεια πέρασε στον Βασιλαντωνόπουλο που έκανε εύκολα το 0-3!

* Στην έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τον Παναιτωλικό ο παλαίμαχος Αγρινιώτης άσσος Διονύσης Τσάμης,ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων




* Ο Κουτρομάνος και ο Μάκος είχαν αγωνιστεί στην ΑΕΚ και ο Γκάλο είχε παίξει στον Παναιτωλικό
* Στο γήπεδο ήταν και ο Αγρινιώτης  άσσος της ΑΕΚ και πρώην του Παναιτωλικού Μιχάλης Μπακάκης

Παναιτωλικός:Στεφανάκος(46' Κυριακίδης), Κουτρομάνος(46' Μπεχαράνο), Κούσας(71' Χαντάκιας), Παπάζογλου, Μαρτίνεζ, Μάκος(71' Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο(46' Ρουσκουσέδα), Ουάρντα(61' Ρομέρο), Καπέλ(79' Μίλιο), Μαρκόφσκι(71'Βασιλείου), Βιγιαφάνεζ(71' Καμαρά).

AEK:Ανέστης(60'Βούρας),Ντίντακ(70'Φαγιέ),Άρθο(65'Κολοβέτσιος),Λαμπρόπουλος,Γκάλο(60'Σοϊλέδης),Γιόχανσον(60'Ανδρεόπουλος),Σιμόες(70'Πεταυράκης),Μπαρμπόσα(60'Βασιλαντωνόπουλος),Μπουονανότε(74'Μάνταλος),Ανάκογλου(74'Κορδέρο),Κρισάντους.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: