Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Αγρίνιο: Δύο συλλήψεις για την πυρκαγιά στο βενζινάδικο - Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής (ΦΩΤΟ)


Σε δύο συλλήψεις, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Αγρινίου, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για το συμβάν με την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το πρωί σε κεντρικό πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο και είχε ως αποτέλεσμα την
πρόκληση εγκαυμάτων 3ου βαθμού, σε δύο γυναίκες 23 και 33 ετών, οι οποίες νοσηλεύονται στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον οδηγό του βυτιοφόρου (ήταν αυτός που έσβησε τη φωτιά πριν φτάσει η πυροσβεστική) και τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου.

Οι δύο συλληφθέντες μάλιστα δικάστηκαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς ζήτησαν και έλαβαν αναβολή για να δικαστούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

”Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, κατά τη διάρκεια μετάγγισης καυσίμων από βυτιοφόρο φορτηγό στη δεξαμενή του πρατηρίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ανδρέα Παναγοπούλου στο Αγρίνιο, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 10:55 σήμερα.

Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες ημεδαπές ηλικίας 23 και 33 ετών, οι οποίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία για δύο άτομα.

Στο συμβάν μετέβησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου”.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: