Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Άγρια συμπλοκή ατόμων στο λιμάνι της Αμφιλοχίας - Tους χτύπησαν και τους πέταξαν στη θάλασσα


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγο πριν τις 3 το πρωί, στην Αμφιλοχία. Το περιστατικό ξεκίνησε σε μπαρ της περιοχής, όπου τέσσερις άνδρες φέρεται να απείλησαν άλλους δύο που έπιναν ποτό στο ίδιο μαγαζί.

Σύμφωνα με την καταγγελία και τις μηνύσεις που κατατέθηκαν, δυο 25χρονοι διασκέδαζαν σε κατάστημα εστίασης της Αμφιλοχίας αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν άτομο, που σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες είναι αστυνομικός, τους ζήτησε το λόγο, επειδή θεώρησε πως κοιτούσαν την γυναίκα που συνόδευε.

Οι δυο 25χρονοι, ισχυρίζονται πως δεν έδωσαν συνέχεια και ο αστυνομικός έφυγε από τον χώρο.Το περιστατικό δεν έλαβε όμως τέλος στο κατάστημα, αλλά συνεχίστηκε και στον δρόμο, μπροστά από το λιμάνι της Αμφιλοχίας, όπου δεν άργησε να προκληθεί σοβαρότερο επεισόδιο με πολλά άτομα, είκοσι σύμφωνα με την καταγγελία, που χτύπησαν με μανία τους νεαρούς ενώ στη συνέχεια φέρεται να τους πέταξαν και στη θάλασσα!

Μάλιστα 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr , κατηγορείται ότι χτύπησε με κουπί τον έναν 25χρονο, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να μεταφερθεί κάποιος από τους εμπλεκόμενους στο νοσοκομείο.

Οι δυο νεαροί υποστηρίζουν ακόμη πως κατά τη συμπλοκή έχασαν προσωπικά τους αντικείμενα και συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλι και πως τους προξένησαν σημαντικές φθορές στο αυτοκίνητο τους.

Το πρωί της Τρίτης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφιλοχίας, συνελήφθη 28χρονος , κατά του οποίο υπέβαλλαν μήνυση τα δύο άτομα που διατείνονται πως δέχθηκαν την επίθεση μέσα στο μπαρ και που είναι ο ένας εκ των τριών που μπόρεσαν να κατονομάσουν.

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση, ωστόσο ο συλληφθείς υπέβαλλε με τη σειρά του μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της απέναντι πλευράς.

Για την υπόθεση αναζητούνται και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αστυνομικός που ενεπλάκη αρχικά στο επεισόδιο και που έχει καταγωγή από την περιοχή αλλά υπηρετεί στην Αθήνα, αναζητείται με την κατηγορία της απειλής και εξύβρισης.
https://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: