Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Αγρίνιο: Εκπέμπουν S.O.S. για ευκάλυπτο με «προϊστορία»! (φωτο & βίντεο)


Ευκάλυπτος που είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα στο παρελθόν «απειλεί» και πάλι. «Εφιάλτης» για τους κατοίκους της οδού Καζαντζάκη στην περιοχή του δημοτικού πάρκου Αγρινίου.



Αναβρασμός επικρατεί στην περιοχή του δημοτικού πάρκου Αγρινίου, στους κατοίκους της οδού Καζαντζάκη, λόγω ενός επικίνδυνου ευκαλύπτου που είναι στο ύψος περίπου τετραώροφης οικοδομής!

Ανά πάσα στιγμή το δένδρο αυτό μπορεί να σπάσει ή να αγγίξει στα καλώδια της ΔΕΗ, τα οποία οδηγούν σε στύλο υψηλής τάσης που βρίσκεται λίγα μέτρα δίπλα από το δένδρο, με κίνδυνο το αποτέλεσμα να είναι μέχρι και τραγικό!

Το συγκεκριμένο δένδρο έχει «προϊστορία» καθώς κατά το παρελθόν έσπασε προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο ίδιο έργο θεατές φοβούνται να μην είναι πάλι οι κάτοικοι της οδού Καζαντζάκη, καθώς και τότε είχαν ενημερώσει για την επικινδυνότητα του δένδρου, χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί, μέχρι που η ζημία στα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής έγινε.

Εκπρόσωπος κατοίκων που κατήγγειλε το γεγονός στη «Σ» το προηγούμενο διάστημα ενημέρωσε και πάλι τις αρμόδιες υπηρεσίες για τον κίνδυνο που εγκυμονεί ο πανύψηλος ευκάλυπτος, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα.

Ενώ μόλις χθες «έκρουσε» για δεύτερη φορά τον «κώδωνα του κινδύνου» στους αρμόδιους, καθώς στο μεσοδιάστημα η αστυνομία ενημερώθηκε για πτώση κλαδιού από τον ευκάλυπτο «τρόμο» της οδού Καζαντζάκη.

Από τους ανέμους που πνέουν τις ημέρες αυτές είναι πολύ επικίνδυνο τα κλαδιά, ενώ το σημείο αποτελεί «πέρασμα» με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανυποψίαστοι πολίτες και μαθητές που πηγαίνουν στο σχολείο τους, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής. Το μέγεθος της επικινδυνότητας με τους ανέμους αποτυπώνεται επ ακριβώς στο video που φιλοξενεί το sinidisi.gr.

Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: