Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Θρήνος στο Αγρίνιο και «γιατί» για την 35χρονη Μαρία (βίντεο)

Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία,κάθε ενδεχόμενο εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 35χρονης βιολόγου που έχασε τη ζωή της όταν το όχημά της έπεσε από ύψος 110 μέτρων στην τεχνητή λίμνη Στράτου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, φαίνεται πως η 35χρονη επέλεξε αυτόν τον τραγικό τρόπο για να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της.

Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημειώματα που η ίδια άφησε στον σύζυγο και τους γονείς της.

Η σορός της έχει μεταφερθεί για νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Η αναγνώριση έγινε χθες, από ξάδελφο της, που βρίσκονταν στο σημείο των ερευνών, αγωνιώντας για τις εξελίξεις. Οι δύτες εντόπισαν το όχημα μέσα στο οποίο βρίσκονταν η σορός της άτυχης γυναίκας και στη συνέχεια ακολούθησε η ανάσυρση και η αναγνώρισή της από τον στενό συγγενή της.

Μακροσκοπικά, φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό και η σορός δεν φέρει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά κάθε ενδεχόμενο.

Είναι αξιοσημείωτο πως δίπλα από το σημείο από το οποίο έγινε η «βουτιά θανάτου», η 35χρονη διατηρούσε λιοστάσι, ενώ πολύ κοντά στο φράγμα, είχε ένα ακόμη ακίνητο που φέρεται να το είχε διαθέσει για την φιλοξενία αδέσποτων.

Μεγάλη θλίψη μαζί με ένα τεράστιο «γιατί» και για τους μαθητές της 35χρονης, που της είχαν ιδιαίτερη αδυναμία και διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις μαζί της.

Η βιολόγος, συμμετείχε εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο ενώ ήταν και δραστήρια φιλόζωος.

Η κηδεία της θα τελεσθεί σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, στις 4:00 το απόγευμα.Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 3:00.


https://www.agriniopress.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Μυστήριο με το θάνατο της όμορφης βιολόγου στα νερά της Λίμνης Στράτου (φωτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: