Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Νεκρός 52χρονος που παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ε.Ο. Αγρινίου - Αντιρρίου


Μία ακόμη τραγική είδηση στην περιοχή του Αγρινίου είναι αυτή του θανάτου ενός 52χρονου άνδρα ο οποίος χθες το απόγευμα παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη διασταύρωση της Λυσιμαχίας.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 5:15 το απόγευμα του Σαββάτου, στο ύψος της διασταύρωσης με το δρόμο που οδηγεί στη Λυσιμαχία, λίγο πριν την Κλεισούρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας διέσχιζε την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος της διασταύρωσης Λυσιμαχίας, όταν τον παρέσυρε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, που έκανε το δρομολόγιο των 5, από Αγρίνιο προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, με σοβαρά κατάγματα στο κρανίο, τα άκρα και τον θώρακα, όπου υπεβλήθη σε έναν κύκλο εξετάσεων, οι αρχικές ενδείξεις των οποίων δεν προμήνυαν ό,τι ακολούθησε.

Γύρω στις 10:00 το βράδυ παρουσιάστηκε επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:40 τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα, στο 56,8 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Λυσιμαχείας.

Ειδικότερα, 28χρονος ημεδαπός οδηγώντας λεωφορείο παρέσυρε 52χρονο ημεδαπό, που κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματα του.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου ενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος».
https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: