Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Πάτρα: Ηλικιωμένος νεκρός από φωτιά στο σπίτι του!


Νεκρός στο χώρο του υπνοδωματίου, σε δώμα ισόγειας μονοκατοικίας, εντοπίστηκε ηλικιωμένος από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, το πρωί της Παρασκευής.

Πρόκειται για 82χρονο, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, φέρεται να κατέληξε από την εισπνοή μεγάλης ποσότητας καπνού, μετά από εκδήλωση φωτιάς, στο χώρο όπου βρισκόταν.

Ο άνδρας που διέμενε μόνος, βρέθηκε στο κρεβάτι του έχοντας χάσει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", όπου και πιστοποιήθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η φωτιά εκδηλώθηκε στο στρώμα, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί η ακριβής αιτία. Πιθανολογείται πως προκλήθηκε από τσιγάρο.

Την έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, ενώ η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομης, θα αποκαλύψει την αιτία θανάτου του ηλικιωμένου.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ:

Ήταν λίγο μετά τις 7.30 το πρωί της Παρασκευής, όταν το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, δέχθηκε κλήση για εκδήλωση φωτιάς σε δώμα στην περιοχή του Ζαβλανίου, στό ύψος του κόμβου Κουρτέση.

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα με πέντε άνδρες και αμέσως άρχισε η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς. Κατά τις έρευνες, στο χώρο του υπνοδωματίου όπου είχε προκληθεί η φωτιά, εντοπίστηκε ηλικιωμένο άτομο αναίσθητο.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διεκομίσθη στο ΠΓΝΠ Ρίου, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου
https://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: