Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Δείτε live από το "Ναό της Δημοκρατίας" την παράσταση.... "Ψήφος εμπιστοσύνης"!

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν,το ματς αρχίζει

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση που έχει ζητήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,αφού έχει ήδη στο τσεπάκι του τουλάχιστον 151 σίγουρες ψήφους.

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει η αυλαία της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής με ομιλία του Πρωθυπουργού, αν και αρχικά είχε οριστεί για τις 10 π.μ. αλλά μετά από αίτημα του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου πήρε λίγες ώρες αναβολή προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δείτε live κι αναλόγως κλάψτε ή γελάστε:


Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα δώσουν εκτός από τους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Κουντουρά, ο Βασίλης Κόκκαλης (οι οποίοι διεγράφησαν από τον Πάνο Καμμένο την Δευτέρα) και από τους ΑΝΕΛ επίσης, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Ζουράρις(οι οποίοι δεν θα διαγράφουν διότι πρέπει ο αρχηγός να έχει κοινοβουλευτική ομάδα ώστε να μπορεί να λαμβάνει το λόγο στη Βουλή).

Σε αυτούς προστίθεται η ψήφος της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα αλλά και εκείνη του Σπύρου Δανέλλη από το Ποτάμι. Ο τελευταίος ξεκαθάρισε χθες βράδυ στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, παρά την κομματική πειθαρχία που έχει επιβληθεί και μόλις διεγράφη.

Ως αύριο το βράδυ λοιπόν που θα γίνει η ονομαστική ψηφοφορία έχουμε να ακούσουμε του κόσμου τις π@π@ρ@@ς ως ευφυολογήματα σπουδαίων ανδρών και γυναικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: