Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ηττα 0 - 1 του Παναιτωλικού από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League,που είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των διαιτητών.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για την διεκδίκηση της 5ης θέσης!

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι,κυρίως στο πρώτο μέρος,ο Παναθηναϊκός που πέτυχε ένα γκολ κέρδισε αν και έπαιζε για μισή ώρα με 10 παίκτες.

Από την αρχή ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας,ενώ και ο Παναιτωλικός έβγαινε μπροστά με αξιώσεις χωρίς να έχει εύκολη την τελική προσπάθεια.

Στο 28' μία ευκαιρία για τον Παναιτωλικό δεν καρποφόρησε: Ο Μαλής έπιασε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση του Μασουρέκ - στο πρώτο δοκάρι - ο Διούδης εντυπωσιακά, όσο κι αποτελεσματικά απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 32' γκολ για τον Παναθηναϊκό: O Χατζηγιοβάνης έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μακέντα, ο Ιταλός έφυγε από αριστερά κι έβγαλε παράλληλη πάσα στην μικρή περιοχή του Παναιτωλικού και ο Μπουζούκης έσπρωξε τη μπάλα στην κενή εστία γράφοντας το 0-1.

Το γκολ του Παναθηναϊκού

Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται 0-1 και τον Παναιτωλικό να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος με τον Παναιτωλικό να μπαίνει πιο φορτσάτος και να ψάχνει την ισοφάριση,ενώ ο Παναθηναϊκός φάνηκε να υποχωρεί ....

Στο 59' μάλιστα ο Παναιτωλικός απέκτησε πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Κάτσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα,κάτι όμως που δεν φάνηκε στο γήπεδο.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε την υπεροχή,έφτανε στην περιοχή του Διούδη,αλλά δεν έβρισκε τρόπο να σκοράρει.....

Στο 79' σταμάτησε το ματς διότι έπεσε ένα κανπογόνο το οποίο έφυγε από το μέρος που βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και ξαναγύρισε σ' αυτούς από τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με κάθε τρόπο (ακόμα και υπερβολικές καθυστερήσεις) να κερδίσει το τρίποντο,ενώ οι απέλπιδες προσπάθειες του Παναιτωλικού δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα με 0-1 που τον κρατάει μακρυά από την προνομιούχο πεντάδα.

ΑΞίζει να σημειωθεί ότι για μία ακόμα,η τρίτη στη σειρά,αγωνιστική ο Παναιτωλικός παρέμεινε άσφαιρος!

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης(71' Λιάβας), Μαλής. Άργκους, Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μανά( 64' Γκούγκα), Μασουρέκ, Ουίλιαν, Μπάιροβιτς (82' Τσιγγάρας).

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης(75' Καμπετσής), Μπουζούκης (89' Παντελάκης), Μακέντα (64' Δώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: