Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αγανάκτησε ο Παπούλιας κι αποχώρησε από την παρέλαση αντί να παραιτηθεί από τη θέση του


Ο κύριος Παπούλιας που αντέχει δύο ολόκληρα χρόνια την καταδυνάστευση του Ελληνικού λαού από μια χούφτα σφετεριστών της εξουσίας δεν άντεξε τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικέων και αποχώρησε προσβεβλημένος και φανερά εκνευρισμένος από το χώρο της παρέλασης.
Κύριε Παπούλια με όλο το σεβασμό στο θεσμό αν έχετε ακόμα λίγη ευαισθησία παραιτηθείτε από τη θέση σας για να ανοίξει ο δρόμος προς τις εκλογές και να κάνει ο λαός τις επιλογές του.

«Λυπάμαι πάρα πολύ είναι ντροπή τους. Αναφέρομαι στους υβριστές που είπαν «Παπούλια προδότη» είπε ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε: "Εγώ πολέμησα 15 χρονών. Διάλεξαν μια ιστορική μέρα η οποία ανήκει στην Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούν μ’ αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούν να αμαυρώνουν έτσι αυτή την ημέρα".

Κύριε Παπούλια θα συμφωνούσαμε απόλυτα με τα λεγόμενά σας αν δεν είχατε αφήσει τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ.Αλλωστε είστε και σεις ένα από τα μεγάλα γρανάζια του συστήματος αυτά τα 37 χρόνια της μεταπολίτευσης και τα 6 τελευταία μάλιστα από τη διακοσμητική θέση του ανώτατου άρχοντα.Βλέπατε τα μέτρα να πέφτουν σαν το χαλάζι και δεν κάνατε το παραμικρό.

ΟΧΙ είχαν πει το 40 οι γονείς μας και οι παππούδες μας στους κατακτητές και ακριβώς το ίδιο ΟΧΙ λέμε και σήμερα στους σύγχρονους οικονομικούς κατακτητές που φέρατε στη χώρα.

Πριν αγανακτήσετε λοιπόν με τις αντιδράσεις του κόσμου σκεφτείτε τι κάνατε εσείς γι' αυτό το λαό που κάθε μέρα του φορτώνετε και καινούργια βάρη.Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σας είναι η μόνη αντρίκια λύση,όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα!
ΖΕΙΔΩΡΟΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ: "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ..."

ANNA FLO είπε...

Δεν συμφωνώ! Την παρέλαση την κάνουμε μια συγκεκριμένη μέρα για να τιμήσουμε τους παππούδες μας και τους αφανείς συμπατριώτες μας που πέθαναν πολεμώντας ή από την πείνα και τις κακουχίες!
Υπάρχουν 360 μέρες να αποδοκιμάσουμε τους πολιτικούς.
Κάποιες οργανώσεις και οπαδοί του Ηρακλή δεν αποτελούν τον ''κόσμο της Θεσσαλονίκης''!!!!!!!
Κρίμα
Καλησπέρα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΑΚΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπέ Ανώνυμε και καλή μου φίλη Αννα επειδή εγώ είμαι ο συντάκτης της ανάρτησης θα ήθελα να σας πω ότι σε καμία περίπτωση ο Ελληνικός λαός δεν αμαύρωσε τη σημερινή μέρα,το αντίθετο μάλιστα όλη η Ελλάδα κι όχι μόνο η Θεσσαλονίκη είπε το ΟΧΙ στους συγχρονους κατακτητές.Θα συμφωνούσα κι εγώ να διαμαρτυρηθούμε μια άλλη μέρα αλλά που θα τους βρούμε;Στο Αγρίνιο πχ δεν πάτησε κανένας βουλευτής.
Επιπλέον ο κύριος Παπούλιας μπορεί να εξελέγη πρόεδρος από τη συμμαχία των μεγάλων κομμάτων αλλά δεν παύει να είναι μέρος του συστήματος για 37 ολόκληρα χρόνια,να απολαμβάνει περίπου 400 χιλιάρικα το χρόνο και να μη βγάζει κιχ για όσα συμβαίνουν σε βάρος του λαού.Γιατί λοιπόν να μην τ' ακούσει;Δεν έχει κι ο ίδιος ευθύνες;Ποιος ο ρόλος του σήμερα που η Ελλάδα κατρακυλάει και κάθε μέρα ψηφίζονται αντισυνταγματικοί νόμοι κι επιβάλλονται του κόσμου τα χαράτσια;Κι όπως κι η ίδια η Αστυνομία παραδέχεται σε ανακοίνωσή της τις ομάδες που γράφεις αγαπητή Αννα ακολούθησαν χιλιάδες πολιτών και γι' αυτό η ίδια δεν έκανε καμία επιχείρηση στο χώρο φοβούμενη τα χειρότερα.Αν θες ρίξε και μια ματιά στο νέο άρθρο να δεις τι συνέβη σε όλη την Ελλάδα.Αλίμονο αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ανήκαν στο ΣΥΡΙΖΑ,δεν θα αγκομαχούσε κάθε φορά να μπει στη Βουλή.
Να είστε καλά,καλό Σαββατοκύριακο!