Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Μπούμεραγκ η κάθαρση για Παναχαϊκή και Κούγια!

Η Παναχαϊκή μπορεί να αθωώθηκε για την υπόθεση της πλαστογραφίας, όμως δεν συνέβη το ίδιο και για το θέμα της δωροδοκίας.

Η πατρινή ομάδα θεωρήθηκε ένοχη για δωροδοκία στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Χερσονήσου και η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής την υποβίβασε στην Football League 2.
Βαριά ήταν η καμπάνα και για τον Αλέξη Κούγια στον οποίο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πέντε χρόνια.

Στη Football League 2 υποβιβάστηκε και ο Διαγόρας Ρόδου για τον αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη.

Η απόφαση της Ένωση Β΄και Γ' Εθνικής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αποτελούμενη από τους Ευάγγελο Κατσή – Εισηγητή, Επίτιμο Εισαγγελέα Εφετών ως Πρόεδρο και μέλη, τους Χαρίλαο Ζυγογιάννη, Επίτιμο Αντεισαγγελέα Εφετών και Ιωάννα Παντελοπούλου, Δικηγόρο Αθηνών, παρουσία και του Γραμματέως αυτής, Αθανάσιου Γεωργόπουλου.  

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό της στην Αθήνα την 8-9-2011, για να δικάσει επί της αναφερόμενης στην υπ’αριθμ. πρωτ.  273/28-7-2011 κλήση προς απολογία κατηγορίας κατά 1. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑIKH 2005, όπως  νόμιμα εκπροσωπείται, 2) ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 2005, 3. Π. ΣΤΑΘΑΚΗ, πρώην Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, και 4. Μ. ΚΟΥΒΑΡΑ (τότε Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ),  για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4,  5, 6 και 21 Α του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με τα άρθρα 130 και 132 του Ν. 2725/1999, όπως αυτά ισχύουν.
  
Κατά τη συζήτηση η α’ εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 παραστάθηκε δια του Προέδρου της, Αλέξιου Κούγια, ο β’ εγκαλούμενος, Αλέξιος Κούγιας παραστάθηκε ατομικώς κια δια λογαριασμόν του, ο γ εγκαλούμενος Π. ΣΤΑΘΑΚΗΣ παραστάθηκε δια του πληρεξουσίου Δικηγόρου του κ. Μπουτσικάρη  και ο δ’ εγκαλούμενος Μ. ΚΟΥΒΑΡΑΣ παραστάθηκε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Δημήτριου Βαγιάκου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: