Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εχουν πλάκα εκεί στην ΕΠΟ - αθώος ο Κούγιας,κανονικά στη Β' Εθνική η Παναχαϊκή

Ευτυχώς που υπάρχει και η επιτροπή της ΕΠΟ,που παίρνει μπρος πίσω κάθε απόφαση των επαγγελματικών ενώσεων και σκάει λίγο το χειλάκι μας μέρες που 'ναι.

Τα νέα μαντάτα λοιπόν λένε πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής που προέβλεπε τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής στην Football League 2 και την 5ετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής είχε εκφράσει πολλές φορές την αισιοδοξία του για την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης και τελικά δικαιώθηκε.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε ένοχο τον Σταθάκη, πρώην γενικό αρχηγό των Πατρινών, τον οποίο τιμώρησε με πενταετή αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα, για απόπειρα δωροδοκίας.

Αθώο έκρινε η Επιτροπή τον Αλέξη Κούγια ενώ η Παναχαϊκή που θα αγωνιστεί στην Football League, τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών.

Σήμερα 24/10 εκδικάστηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League οι υποθέσεις έξι ομάδων, των οποίων τα ονόματα εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα. Οι ομάδες, των οποίων οι υποθέσεις εκδικάστηκαν, είναι οι Εθνικός Αστέρας, Πιερικός, Αναγέννηση Επανομής, Δόξα Κρανούλας, Αετός Σκύδρας και Εθνικός Φιλιππιάδας και οι αποφάσεις αναμένεται να βγουν ως την Πέμπτη.Συνυπολογίστε τις ενστάσεις και την εκδίκασή τους και μετρείστε μέρες.

Εμείς δεν κρίνουμε κανέναν απλά γελάμε και ρωτάμε αν ξέρει κάποιος σχετικός με τα τεκταινόμενα στο χώρο των μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου μας πότε θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής και ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: