Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει αλλά οι φήμες επιμένουν για άφιξη ταξιαρχίας της Eurogedfor!

Προσωπικά μας είναι αδύνατον να πιστέψουμε πως κάποιοι διεστραμμένοι έβαλαν σκοπό να αιματοκυλίσουν τη χώρα για να ολοκληρώσουν τα απάνθρωπα σχέδιά τους!Πληροφορίες και φήμες οργιάζουν από χτες το πρωί για την άφιξη ολόκληρης Ταξιαρχίας της "EUROGENDFOR" για την καταστολή της αναμενόμενης εξέγερσης του Ελληνικού λαού.Αργά χτες το βράδυ το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έβγαλε ανακοίνωση διάψευσης και μιλάει για ανευθυνότητα όσων διαδίδουν αυτές τις πληροφορίες.Θέλουμε να το πιστέψουμε αλλά.......
Μήπως ο ίδιος ο υπουργός Προ-Πο θα έπρεπε να διαβεβαιώσει τον Ελληνικό λαό πως όντως δεν κατέφυγαν σε έξωθεν βοήθεια κατασταλτικών δυνάμεων;
Στο τέλος της ανάρτησης υπάρχει επιβεβαίωση της είδησης από το Δημήτρη Καζάκη στο ράδιο 9!

13-10-2011: Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο για την έλευση και παρουσία ευρωπαϊκών δυνάμεων διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων και καταστολής

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγονται σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και τα οποία αφορούν την έλευση και την παρουσία ευρωπαϊκών δυνάμεων διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων και καταστολής, με την ονομασία «EUROGENDFOR», ανακοινώνεται ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επιτέλους και η ανευθυνότητα έχει όρια.

Αρχίζουν να εισβάλλουν και οι ταξιαρχίες της ευρωχωροφυλακής (EGF)


Κάθε αποικία θωρακίζεται και με το στρατό των αποικιοκρατών. 
Οι διοικητές των πολυεθνικών κερδοσκόπων πριν εγκατασταθούν στη χώρας μας (είναι καθ’ οδόν) στέλνουν πρώτα τις στρατιωτικές τους μονάδες. 
Μια ταξιαρχία, λοιπόν, «ξυρισμένων κεφαλιών», γερμανικής και ολλανδικής κυρίως καταγωγής, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε. 
Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων,παρέλασαν και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) και εγκαταστάθηκαν και αυτές στη Λάρισα. 

Διαβάστε αναλυτικά στο Κλασσικοπερίπτωση: 
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/egf.html

Γίνεται φανερό ότι ενεργοποιούνται άμεσα οι νέοι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί τρομοκρατίας των λαών. 

Να θυμίσουμε: 

α). Πριν ένα χρόνο (6 Οκτωβρίου 2010) εγκρίθηκε στην «Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης» το ψήφισμα «για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού». 

Το ψήφισμα προέβλεπε περιορισμούς στην: «Ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους», η οποία θα μπορεί στο εξής να αναστέλλεται για να διασφαλιστεί «η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης ή εγκληματικών πράξεων, η προστασία της ηθικής και η προστασία των δικαιωμάτων των άλλων». 

Το ψήφισμα έδινε τον εξής ορισμός του «εξτρεμισμού»:«απόρριψη των βασικών αξιών και των κανόνων του παιχνιδιού σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου»!!! 

Δηλαδή τους «κανόνες» και τις «αξίες» που ορίζουν οι ληστές και οι δήμιοι… 

β). Πριν από δύο μήνες συγκροτήθηκε, από τις μαφίες της ΕΕ, νέος τρομοκρατικός μηχανισμός με τον τίτλο: «Δίκτυο Ευαισθητοποίησης για τη Ριζοσπαστικοποίηση». 

Σαφέστατος ο τίτλος: Δίκτυο «ευαισθητοποίησης» για τη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών κινημάτων στο όνομα της πάταξης της «τρομοκρατίας»!!! 

Ανοικτά οι μηχανισμοί της ΕΕ χαρακτηρίζουν τη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών κινημάτων «εξτρεμισμό» και «τρομοκρατία». 

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5944 

Τώρα αρχίζουν να καταφτάνουν οι ταξιαρχίες των νέων αποικιοκρατών… 

Η εσπευσμένη αυτή κάθοδος της ευρωχωροφυλακής (EGF) σημαίνει ότι οι άρχοντες της βαρβαρότητας είναι πεπεισμένοι: 

α). Ότι η ΟΡΓΗ του ελληνικού λαού είναι εκρηκτικά συμπιεσμένη και έτοιμη να εκραγεί ΑΜΕΣΑ… 

β).
 Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων της βρίσκεται στα πρόθυρα της παταγώδους κατάρρευσής της… 
γ) Οι ελληνικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί και κυρίως ο ελληνικός στρατός όχι μόνο είναι ανεπαρκείς για τις λαϊκές θύελλες που έρχονται, αλλά το σπουδαιότερο: Δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη στους διεθνείς ληστές και δήμιους. 
Στην επαναστατικά εκρηκτική κατάσταση που θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα οι ντόπιες κατασταλτικές δυνάμεις (ελληνικές) είναι πολύ πιθανόν να περάσουν με το μέρος του λαού. 

Εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΟΡΓΗ από τη δολοφονική μανία των ανδρεικέλων εναντίον του ΣΥΝΟΛΟΥ της ελληνικής κοινωνίας και των τμημάτων του πληθυσμού έχει συσσωρευτεί και στα σώματα των ελληνικών κατασταλτικών δυνάμεων… 
Οι νέοι αποικιοκράτες όλα αυτά τα έχουν μετρήσει με ακρίβεια. 

Γι αυτό στέλνουν
 τις δικές τους επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις να επανδρωθούν και να οργανωθούν στη χώρα μας για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους και τη συνέχιση των εγκλημάτων τους… 

Η οικονομική και πολιτική κατοχή οδηγεί αναπόφευκτα και στη στρατιωτική κατοχή… 

Μόνο που τα αφεντικά της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και οι χρηματιστηριακές μαφίες του σκότους δεν έχουν υπολογίσει σωστά τη δυναμική και τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ των λαϊκών εξεγέρσεων, την αγωνιστική ιστορία και τις επαναστατικές παραδόσεις του ελληνικού λαού… 


Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορεί, για πολύ χρόνο, να βάλουν τους λαούς και ιδιαίτερα τον ελληνικό στο γύψο… 

Στους τάφους που μας ανοίγουν τα ανδρείκελα των ληστών και δημίων θα μπούνε πολύ γρήγορα μέσα αυτά τα ίδια τα ανδρείκελα…

http://resaltomag.blogspot.com/2011/10/egf.html


Ο Δημήτρης Καζάκης στο ράδιο 9 επιβεβαιώνει τον ερχομό της Eurogedfor


....Σε ότι αφορά  την εγκατάσταση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής σε ελληνικό έδαφος, όπως  η δύναμη της  EGF  που κατά πληροφορίες  αυτοπτών μαρτύρων  στρατωνίστηκε  στη  Λάρισα, ο Δημήτρης Καζάκης  αναφέρθηκε σε αυτήν  όχι ως  αποδέκτης   μιας πληροφορίας αλλά ως αυτόπτης μάρτυρας  του γεγονότος.
Ας δούμε λοιπόν τί είπε  σήμερα το μεσημέρι στην ραδιοφωνική  εκπομπή του ο κ. Καζάκης :
"...Ερώτηση ακροατή:Θα ήθελα να αναφερθείτε  για κάτι  που συνέβη χθές ή προχθές  σχετικά με ένα στρατιωτικό σώμα που  κατέβηκε  μέσω Ιταλίας για να επιτηρεί  τα δικά μας και καλά ότι είναι κοντά στην στρατιά της Λαρίσηςκαι σε περίπτωση που θα επέμβουν αν χρειαστεί και πάρουν εντολές απο τους ανωτέρους τους.Θέλουμε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο διότι  η είδηση πέρασε στα πολύ ψιλά και θέλουμε  να το ακούσουμε διότι δεν το έχει αναφέρει κανένας αυτό το πράγμα.
Απάντηση - μαρτυρία Καζάκη: Λοιπόν υπάρχει μια ταξιαρχία η οποία κανονικά έχει την έδρα της στην Βερόνα της Ιταλίας , είναι η ταξιαρχία  της Euroforce (σημ Κλασσικοπερίπτωσης:εδώ ο Καζάκης έκανε ένα  μικρό  λάθος .Η κανονική ονομασία αυτής της  δύναμης  έιναι όπως προείπαμε  Eurogendfor ή EGF), είναι στρατιωτικό σώμα δεν είναι αστυνομικό σώμα  φέρει τα χρώματα της Ε.Ε  τα μπλέ με τα χρυσά αστεράκια.Αυτή μεταφέρθηκε μέσω  Ηγουμενίτσας ... 
Κλασσικοπερίπτωση: Εδώ παρεμβαίνει ο συμπαρουσιαστής του  ρωτώντας τον αν  αυτή η πληροφορία  προέρχεται απο κατοίκους  που τους εχουν δεί και αμέσως ο Καζάκης απαντά:
Καζάκης: Όχι , όχι  τους είδα και  ο ίδιος σε ταξίδι  που ..με το ξυρισμένο  μαλλί και τα βαλιτσάκια  με το  euroforce  και το ψάξαμε το θέμα  και οι ίδιοι ήλθαν με πολιτικά   με πτήσεις κανονικές  και τα τεθωρακισμένα ήλθαν με ειδικές αποστολές  απο την Ηγουμενίτσα.Μιά ταξιαρχία η οποία έχει έδρα στην Λάρισα.
Συμπαρουσιαστής: Για την "ασύμετρη απειλή"  του λαού;
Καζάκης:Το έχουν  πεί  ανοικτά τόσο η διοίκηση της Euroforce στην Ε.Ε  όσο και το ΝΑΤΟ , ότι φοβούνται για "ασύμετρες  απειλές" στην Ελλάδα, και "ασύμετρες"  θεωρούν δύο, κοινωνική εξέγερση και τρομοκρατία, γι΄αυτούς είναι το ίδιο πράγμα.
Το ΝΑΤΟ για παράδειγμα χαρακτηρίζει τη διαδήλωση , μια  λαϊκή διαδήλωση  , την χαρακτηρίζει επίσημα "low level terorism",δηλαδή  "τρομοκρατία  χαμηλής έντασης".
Με αυτή την έννοια βρίσκεται  εδώ ( εννοεί την  EGF) για να υποστηρίξει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα σε περίπτωση "ασύμετρης" απειλής.
Συμπαρουσιαστής: Και αυτή  η ταξιαρχία είναι ειδικά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις;
Καζάκης:Ναι είναι ειδικές δυνάμεις.Είναι κυρίως Γερμανοί ,Ολλανδοί , Γάλλοι και Ιταλοί."
Αυτά είπε λοιπόν ο αυτόπτης μάρτυρας κ. Καζάκης  στην εκπομπή του, περιγράφοντας  την εισβολή και τις  "λειτουργίες" των  ευρωστρατοχωροφυλάκων που  κουβάλησε   στον τόπο μας  ο  νέος Τσολάκογλου.

Επιλέξαμε την μαρτυρία του Καζάκη όχι  διότι τον θεωρούμε  πιό αξιόπιστο απο εκείνους που μας είπαν πάνω κάτω τα ίδια αλλα διότι  μίλησε  για αυτό το θέμα δημόσια πράγμα που ο κάθε  "κακοπροαίρετος" μπορεί να διαπιστώσει αν κάνει τον κόπο  να ακούσει  το  τέλος της ηχογραφημένης  εκπομπής του στο  site  toy  radio 9 εδώ

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: