Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κοιμηθείτε ήσυχοι,η Σοφία δεν θα ρίξει την Κυβέρνηση!


Να 'σαι καλά κυρά Σοφία μας!απόψε κοιμηθήκαμε επιτέλους ήσυχοι.
Τις τελευταίες μέρες διαβάζοντας για τις Μπουμπουλίνες -πράσινες "αντάρτισσες"- του ΠΑΣΟΚ,Λούκα Κατσέλη,Σούλα Μερεντίτη,Κατερίνα Μπαντζελή,Άννα Νταλάρα, Βάσω Παπανδρέου και Σοφία Γιαννακά,που δήλωναν δεξιά κι αριστερά ότι θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο-Ελβετικό σουγιά του Βενιζέλου (πιο συγκεκριμένα το άρθρο 37) είχαν αρχίσει να μας ζώνουν τα φίδια.Δεν μπορούσαμε να κλείσουμε μάτι στη σκέψη και μόνο πως θα πέσει η κυβέρνηση του Γιώργου και ποιος θα μας σώσει μετά!
Είναι κι αυτός ο Ρομπόπουλος από τη Θεσσαλονίκη,που ένα χρόνο τώρα παραιτείται και ξεπαραιτείται κι ενώ θα παραιτούνταν οριστικά τη Δευτέρα (θα ΄ταν ευνοϊκά τ' άστρα φαίνεται) σήμερα το γύρισε στην ανεξαρτητοποίηση,πάει η αϋπνία σύννεφο.

Ακούσαμε  όμως  με ανακούφιση τα νυχτερινά δελτία της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου να λένε ότι η κυρία Σοφία Γιαννακά ικανοποιήθηκε πλήρως από τις αλλαγές (ποιές ακριβώς;) του Μπενίτο και θα ψηφίσει τελικά το άρθρο 37 κι ησυχάσαμε οι δύσμοιροι!
Ευτυχώς που δεν επηρεάστηκε η κοπέλα από τα στοιχεία του ΟΑΕΔ και τα μαύρα χάλια της αγοράς.Μέχρι και το μύθο με το λύκο στα πρόβατα κατέρριψε η πατριώτισσα,μπράβο της.
Να 'σαι καλά βρε Σοφία και μεις θα σε τιμήσουμε δεόντως οψέποτε γίνουν εκλογές για τις παλινωδίες σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: