Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τα "καναρίνια" στο Περιστέρι για θετικό αποτέλεσμα


Τα "καναρίνια" του Παναιτωλικού μας έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία στη σειρά κι επιθυμούν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα σήμερα (17:15) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο!

Σημαντική απουσία για τον Παναιτωλικό ο Ρότσα,που είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τα Γιάννενα.Την αποστολή που συγκρότησε ο Μπάμπης Τεννές αποτελούν οι:Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Από το αντίπαλο στρατόπεδο τώρα,η ομάδα του Ατρόμητου παραμένει αήττητη έχοντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες!Εντυπωσιακή η νίκη εκτός έδρας επί του Αρη αλλά απογοητευτική η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής στην Τρίπολη!

Για το απόγευμα την αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης απαρτίζουν οι:Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μακρής, Τάτος, Γκαρσία, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Μπέλιτς, Μπρίτο, Επστάιν, Καραγκούνης.

Διαιτητής:ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί:ΜΑΓΙΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Αρτας) και ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Αθηνών)
4ος:ΣΠΑΘΑΣ ΗΛΙΑΣ (Πειραιά)
Παρατηρητής:ΓΡΥΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ (Χανίων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: