Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Κι άλλη τραγωδία στο Νεοχώρι: 20χρονος στρατιώτης το νέο θύμα της αδιαφορίας των υπευθύνων για τη διώρυγα


Μόλις επτάμισι μήνες μετά από την τραγωδία που χτύπησε το Νεοχώρι Μεσολογγίου στις 14 Οκτωβρίου 2018,όταν δύο επίσης νέοι άνθρωποι που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με άλλα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους αφού έπεσαν στην ίδια διώρυγα-παγίδα,ένας ακόμα νέος πέθανε με τον ίδιο τρόπο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε μέσα σε αυτή με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε. Πρόκειται για έναν 20χρονο που είναι και αυτός θύμα της αμέλειας των υπευθύνων να προστατεύσουν τον αύλακα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να ανασύρουν το νεαρό από τη διώρυγα τον οποίο μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον άτυχο νεαρό εντόπισαν οι δύτες της Εθελοντικής Ομάδας Ερευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου, που κλήθηκαν για να βοηθήσουν . Οπως είπαν οι δυο δύτες μιλώντας στο aixmi - news. gr. έπεσαν στα θολά νερά και με δυσκολία έκαναν τις αναζητήσεις. Ο νεαρός εντοπίστηκε όταν άρχισε να πέφτει η στάθμη του νερού, όταν οι αρμόδιοι ειδοποιήθηκαν να κλείσουν τις πόρτες. Ο νεαρός υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία και είχε έρθει στο Νεοχώρι για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: