Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αποθέωση του Παναιτωλικού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο


Μια γενιά φανατικών φίλων του Παναιτωλικού, όπως όλα δείχνουν δημιουργεί η ομάδα της ανόδου στην Super League. Μοναδικές στιγμές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρίνιου.
Θερμή υποδοχή, επιφύλαξαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, στους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, που σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν το σχολείο.
 

Το προαύλιο του σχολείου, μετατράπηκε σε… θύρα 6 από τις φωνές και τα συνθήματα των παιδιών.
Η σχετική πρωτοβουλία ανήκε στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.
Οι ποδοσφαιριστές, μοίρασαν δώρα από την μπουτίκ του Παναιτωλικού στα παιδιά, ενώ νωρίτερα, εκπροσωπώντας  τη Διοίκηση ο Γιάννης Λίτσας, έλαβε ως δώρο από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Κωστή,  μια μπάλα ποδοσφαίρου (ζητήθηκε με αυτή να γίνει ο πρώτος αγώνας στην Football League), ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων, Γιώργο Δερβίση.
Εκτός από τον κ. Λίτσα, στην αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού, συμμετείχε ο γενικός αρχηγός της ομάδας,Κώστας Κωνσταντόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Μπελεβώνης, Μπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Παππάς, Ρούσης και Πασσάς.
Δείτε το σχετικό VIDEO:
agriniopress.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

EGO EIMAI EKEINO TO KORITSI ME TO ASPRO-KOKKINO MPLOUZAKI KAI TO ASPRO KOLAN:)BEBAIA TORA EIMAI 11,5 XRONON KAI EKEI EIMOUN 7:)ME LENE TINA MKR;)